Balsam tibetan Valentina Dikula - 100 ml

Cod: 0705
60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
8.5.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsamul pentru articulații și sistemul musculo-scheletal este o modalitate eficientă de prevenire a bolilor articulațiilor și a coloanei vertebrale, îmbunătățește structura și rezistența ligamentelor și tendoanelor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Trăsăturile sale caracteristice sunt formula sa naturală, cu ingrediente multiple, eficiența ridicată, acțiunea complexă, absența efectelor secundare negative. Balsamul-gel tibetan al academicianului V.I. Dezvoltat pe baza unor rețete tradiționale tibetane, Dikula este conceput pentru a preveni schimbările nedorite care apar odată cu înaintarea în vârstă. Oferă un efect imunostimulator local și de încălzire ușoară, îmbunătățește nutriția și circulația sângelui. Ajută la compensarea lipsei de elemente structurale de reînnoire care apar o dată cu înaintarea în vârstă, stimulează procesele de regenerare naturală și menține o stare funcțională. Are efecte de lungă durată, nu provoacă efecte secundare negative. Plantele medicinale sunt recoltate și prelucrate în conformitate cu metodele și principiile medicinii tradiționale tibetane, care iau în considerare nu doar perioada de acumulare maximă a substanțelor medicinale și a nutrienților din plantă, ci și locul de creștere, ziua lunară favorabilă pentru recoltare, precum și ora și vremea. 

Substanțe active: ginseng, venin de albine, capsaicină, ghimbir, aloe vera, echinacea, ginkgo biloba, mumio, colagen, clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină.

Modalitate de utilizare: Aplicați balsamul pe zona dureroasă și curată apoi masați cu mișcări circulare timp de aproximativ 3-5 minute, până când balsamul este complet absorbit. Repetați de 2-3 ori pe zi. De preferat, lăsați să acționeze la căldură și în liniște. Durata de utilizare 4-5 săptămâni

Conținut: 100 ml

Condiții de depozitare: Depozitați la temperaturi între 5 - 25 °C

Țara de proveniență: Rusia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: