Potentilla alba - rădăcină - Fitosila - 25g

Cod: 1742
50 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Băutură din rădăcină de potentilla alba.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Potentilla alba are un efect antibacterian, conține anioni de iod și acid iodic și este un concentrat natural de un complex de minerale și vitamine.

Care sunt beneficiile plantei potentilla alba?

  • Componentele biologic active ale plantei potentilla alba ajută la reglarea permeabilității și elasticității pereților vaselor de sânge, previn modificările aterosclerotice, neutralizează radicalii liberi.

  • Utilizarea plantei potentilla alba este eficientă în prevenirea și tratarea bolilor de ficat, a sistemului cardiovascular și a tractului gastrointestinal, în special a ulcerelor. În plus este folosit ca antiseptic și agent de vindecare a rănilor într-o boală cunoscută sub numele de DNA și reumatism.

  • Este un ajutor de încredere în tratamentul disfuncției ovariene, a problemelor uterine și a durerilor menstruale.

  • Utilizarea sa reglează tensiunea arterială, îmbunătățește metabolismul, îmbunătățește starea pielii, a părului și a unghiilor.

  • Se utilizează în colite, enterite, dizenterie, diaree, colici gastrointestinale ca agent astringent și hemostatic.

  • Normalizează nivelul de hormoni tiroidieni.

 

Mod de utilizare: Din rădăcina plantei potentilla alba se prepară fie o infuzie, fie un decoct, fie o macerare în alcool.

Infuzie: Turnați 400 ml de apă clocotită peste 1-2 linguri de rădăcină măcinată și lăsați la infuzat într-un termos timp de 8 ore. Consumați de 3x pe zi timp de 30 de minute înainte de masă.

Decoct: Turnați 3 linguri de rădăcină măcinată în două pahare de apă, se aduce la fierbere, se fierbe timp de 5 minute la foc mic, se dă deoparte și lăsați la infuzat timp de încă 4 ore. Se ia câte 1 lingură de decoct zilnic, timp de 4 zile, urmată de o pauză de 3 zile. Repetați acest ciclu (4 zile de lucru, 3 zile libere).

Macerat: Peste 25 g de rădăcină de potentilla alba se toarnă 250 ml de vodcă (alcool) și se lasă la infuzat într-un recipient timp de 1 lună. Folosiți zilnic 25 de picături, împreună cu masa.

zlozenieRO-1742 

Conținutul ambalajului: 25 g

Țara de proveniență: Rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Paraziți și detoxifiere
Problema ta: Glanda tiroidă, Detoxifiere, Colesterol
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: