RED MORINGA SPORT - Moringa Caribbean - 120 capsule

Cod: 3406
276,70 lei
În stoc (2 buc.)
Livrare la:
29.3.2023

Aceste capsule cu conținut de moringa susțin imunitatea, vitalitatea și ajută la îmbunătățirea performanței sportive. Moringa Caraibe și Tribulus (Colții babei) este o combinație ideală pentru o viață activă. Cele mai bune ingrediente pentru creșterea eficienței antrenamentului de rezistență fizică. Promovează creșterea masei musculare, îmbunătățește imunitatea și vitalitatea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Red Moringa Sport conține 120 de capsule care promovează vitalitatea, imunitatea și performanța fizică. Pur și simplu, cu orice mișcare vă veți simți mai puternici și fiecare mișcare va fi mai ușoară, fie că este vorba de antrenament la sală, alergatul de dimineață, o plimbare sau mersul la cumpărături. Fiecare capsulă conține pulbere din frunzele de Moringa Caraibe cultivate în plantațiile noastre din Caraibe de o calitate controlată și extract din rădăcina plantei Tribulus terrestris cu conținut de saponine de peste 90%. Moringa Red Sport este un produs natural pur, fără chimie.

Substanțe active:

 • TRIBULUS TERRESTRIS

Extractul de rădăcină de Tribulus terrestris este cunoscut în special pentru conținutul de așa-numite saponine. Saponinele steroide sunt elemente cheie în producerea de steroizi. Spre deosebire de steroizii anabolizanți, saponinele steroide sunt precursori naturali cu același efect ca și steroizii anabolizanți. Promovează creșterea masei musculare și ajută la creșterea nivelului de testosteron, dar spre deosebire de anabolicele sintetice sunt sigure.

Saponinele steroide pot afecta pozitiv nivelul de testosteron în următoarele moduri:

 • stimulează eliberarea hormonului luteinizant (LH)
 • crește sensibilitatea organismului la androgeni
 • crește nivelul moleculelor DHEA (precursorul testosteronului)

S-a demonstrat că utilizarea saponinelor în timpul antrenamentelor intense crește eficiența și rezistența, dar și construirea mai rapidă a masei musculare. Multe suplimente de pe piața actuală conține extract de rădăcina de tribulus cu un conținut scăzut de saponine, respectiv un conținut scăzut de protodioscină - astfel efectul dorit nu se va produce nici cu utilizarea pe termen lung.

RED MORINGA SPORT conține Tribulus terrestris cu un conținut de saponine de peste 90%!

 • MORINGA CARIBBEAN

Studiile științifice au demonstrat că frunzele de Moringa prezintă efecte benefice asupra organismului datorită conținutului variat de substanțe active naturale (polifenoli, flavonoide, vitamine, aminoacizi, alcaloizi, tanine). Datorită vitaminelor cu efect antioxidant, moringa stimulează creșterea sănătoasă și dezvoltarea celulară, are un efect anti-îmbătrânire și crește imunitatea organismului, ceea ce este foarte important pentru sportivi. Prin intermediul grupului de vitamine B (B1 - tiamină, B2 - riboflavină, B3, B6 - piridoxina) acționează pentru a stabili activitatea mentală, stimulează activitatea creierului și inhibă acțiunea toxinelor în organism.

Combinația de pulbere din frunzele de moringa și extractul din rădăcina Tribulus cu un conținut de saponine de peste 90% acționează asupra organismului sportivilor într-un mod complex și sinergic. Susține:

 • performanța sportivă
 • activarea rezervelor energetice
 • regenerarea după activitatea fizică
 • elimină eventualele leziuni

Conținutul ridicat de aminoacizi găsiți în moringa completează pool-ul total de aminoacizi al sportivului. Prezența argininei împreună cu substanța Tribulusu afectează în mod semnificativ secreția de testosteron.

Un efect dublu ideal direct din atelierul naturii, fără efecte negative asupra organismului!

Dozare:

 • Conținutul de saponine în Tribulus terrestris: peste 90%.
 • Doza zilnică pentru adulții cu vârsta peste 18 ani - 2×2 capsule (dimineața și seara).
 • Se administrează capsulele după masă pentru o biodisponibilitate și o absorbție mai mare a nutrienților.
 • Pentru sportivi, se recomandă administrarea unei doze 800 mg de extract de Tribulus terrestris pe zi(cu un conținut de saponine de la 45 %). Se recomandă, în mod ideal, să începeți administrarea cu o doză dublă în primele două săptămâni de administrare (sau să administrați un supliment cu un conținut de saponine de 90%). Utilizarea pe termen lung nu trebuie să depășească trei luni. După o pauză de cel puțin 2 săptămâni, puteți continua cu aceeași doză.

Nu s-au observat efecte secundare ale utilizării.

Atenționări: Nu se recomandă copiilor de vârsta sub trei ani, bărbaților tineri sub 18 ani și femeilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C, într-un recipient bine închis. Protejați împotriva umidității, înghețului, luminii directe a soarelui și căldurii radiante. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentul alimentar nu trebuie folosit ca și înlocuitor al unei diete variate. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu sunt destinate de a înlocui o dietă variată și echilibrată. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

zlozenieRO-3406

Conținut de saponine în Tribulus terrestris: peste 90%.

Conținut: 120 capsule

Țara de origine: Slovacia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: