Pulbere pură - Moringa Caribbean - 100 g

Cod: 3403
220,49 lei
În stoc (4 buc.)
Livrare la:
29.3.2023

Super-alimentul Moringa furnizează organismului nostru o gamă largă de vitamine, antioxidanți, minerali, aminoacizi și alte substanțe nutritive necesare pentru buna funcționare și vitalitatea corpului nostru. Doza suplimentară de nutrienți naturali în băuturile smoothie și alimentația dumneavoastră pentru o sănătate și mai bună.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Moringa Caribbean este cultivată în mod ecologic în zona vulcanică de pe insula Sfânta Lucia. Pulberea este obținută din frunzele arborelui Moringa. Cantitatea mare de vitamine,minerale, aminoacizi esențiali și antioxidanți contribuie la menținerea sănătății, vitalității și regenerării.

Moringa Caribbean este un supliment alimentar versatil. Pulberea uscată prezintă o combinație de fitochimicale nutriționale și medicinale. Cel mai evidențiat este conținutul devitamina A sub formă de caroten ( 100 g de moringa conține de 10 ori mai mult decât morcovii), vitamina C (conține 12 ori mai mult decât portocalele), calciu (de 17 ori mai mult decât laptele), potasiu, fier (de 25 de ori mai mult decât spanacul) și proteine (de 9 ori mai mult decât iaurtul). Un atribut semnificativ este biodisponibilitatea și absorbția micronutrienților naturali în organismul uman. Luând o privire cuprinzătoare, moringa conține vitamine B1, B2, B3, dar și vitamine liposolubile – A, D, E a K și o serie de minerale – în plus față de cele menționate, cupru, fosfor, zinc și altele.

Moringa este, de asemenea, o sursă de 46 de antioxidanți naturali. Frunzele sale conțin în principal flavonoide și carotenoide.

Efectul antioxidant acționează împotriva cancerului de prostată, dar și problemelor dermatologice, se observă un efect antitumoral al extractului de frunze. Efectul de modulare a fost observat la anemie, tensiunea arterială ridicată, diabet, colesterol ridicat, probleme cu glanda tiroidă și probleme renale.

Efectul puternic antiinflamator ajută la bolile reumatice, suprimă durerea și edemele. Ajută și la diferite probleme digestive. În multe cazuri, s-a demonstrat efectul antibacterian, antimicrobian și antiviral și influența asupra stimulării proceselor imune. Are un efect de detoxifiere și chiar un caracter neuroprotector. Poate îmbunătățirea simptomele migrenelor și durerilor de cap.

Frunzele au un efect antiinflamator și contribuie la prevenirea gripei și răcelilor. De asemenea, este recomandată diabeticilor, deoarece poate ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge. Ajută, de asemenea, împotriva oboselii și stresului.

Moringa nu uită nici de femei. Zeatina este un element prețios care încetinește îmbătrânirea celulelor, având, astfel, un factor uimitor deanti-îmbătrânire, acționează asupra ridurilor, se caracterizează printr-un efect benefic asupra pielii. Efectele zeatinei au fost studiate în detaliu de numeroase centre de cercetare. Putem menționa, de exemplu, Centrul danez de gerontologie moleculară.

Dozare:

  • Doza zilnică pentru adulți - 2 lingurițe (4g)
  • Doza zilnică pentru adolescenți - 1 linguriță (2g)
  • Doza zilnică pentru copiii de la 3 ani - o jumătate de linguriță (1g)
  • Se administrează împreună cu un smoothie sau în timpul mesei pentru o biodisponibilitate și o absorbție mai mare a nutrienților.

Recomandări: Pulberea este recomandată pentru a fi adăugată la băuturile smoothie, sucuri de fructe sau în mâncare. Este potrivit pentru vegani.

Atenționări: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu sunt destinate de a înlocui o dietă variată și echilibrată. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Conținut: 100 g

Țara de origine: Slovacia

V-am pregătit un articol cu câteva rețete cu pudra de moringa! Mai multe aflați aici.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: