Moringa Bio Calcium - Moringa Caribbean - 120 capsule

Cod: 3405
240 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
4.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Pulbere din frunze de Moringa Caribbean în capsule vegane îmbogățită cu Bio Calcium Ovovital® și vitamina D3.

Moringa Caribbean Bio Calcium este un produs ideal pentru a suplimenta necesarul zilnic de calciu în prevenirea simptomelor de osteoporoză. Este potrivit în principal pentru femeile însărcinate și care alăptează, femeile aflate la menopauză, bărbații de vârstă înaintată, copiii de la 3 ani și adolescenții în perioada de creștere intensă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active:

 • MORINGA

Faceți cunoștință cu planta - moringa oleifera. În India și Nepal, de unde provine, este cunoscută și sub numele ”arbore miracol” și ”arborul vieții”. Astăzi este cultivat și în Africa, America Latină și Asia. Pulberea de moringa este obținută din frunzele arborelui moringa și are o serie de beneficii dovedite științific. Acest super-aliment este folosit ca medicament tradițional în fitomedicina și în tratamentul ayurvedic de mii de ani.

Moringa prezintă o sursă de 46 de antioxidanți naturali, ajută la prevenirea gripei și virozelor. S-a dovedit eficientă la diabetici - scade nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, ajută împotriva oboselii și stresului. Elementul natural rar Zeatin încetinește îmbătrânirea celulelor - factorul anti-îmbătrânire, acționează asupra ridurilor, se caracterizează printr-un efect benefic asupra pielii.

 • CALCIU:

Calciul se găsește în corpul uman în cantități mare, aproximativ 1 kg. Este indispensabil pentru organismul uman deoarece formează baza scheletului osos și a dinților. Din cantitatea totală de calciu care se află în organismul nostru, 99% este depozitat în oase. În plus, contribuie la activitatea inimii, reglarea activității neuromusculare și este unul dintre factorii de coagulare a sângelui.

Corpul nostru primește în mod natural calciu dintr-o dietă variată și echilibrată. Se găsește în lapte, brânzeturi, broccoli, ouă, nuci și diverse semințe, de asemenea în ceaiul verde.

Deficitul de calciu în organism se poate manifesta, de exemplu, prin creșterea cariilor dentare, tetanie (boala sistemului nervos), modificări ale oaselor și probleme dermatologice (eczeme, fragilitate a părului). Cea mai importantă consecință a deficienței de calciu sunt simptomele de osteoporoză care se manifestă cel mai adesea la femeile aflate în post-menopauză și la bărbații în vârstă. Persoanele care suferă de această boală prezintă un risc mare de fracturi. La femei, această boală este mai frecventă, în special din cauza faptului că, după menopauză nivelul hormonului estrogen scade, ceea ce duce la pierderea masei osoase. Un aport suficient de calciu poate încetini semnificativ acest proces.

BIO Calcium OVOVITAL® este un produs ideal pentru a suplimenta necesarul zilnic de calciu în prevenirea simptomelor de osteoporoză. Conține calciu pur natural și minerale importante care favorizează absorbția calciului: magneziu, fosfor, stronțiu, cupru și zinc. În același timp, nu conține aditivi, cum ar fi coloranți și arome care îngreunează organismul. Astfel este potrivit și pentru persoanele cu alergii, pentru copii, diabetici, persoanele cu fenilcetonurie, celiaci, precum și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Moringa Caribbean Bio Calcium cu vitamina D3 este, de asemenea, potrivit pentru adolescenți în perioada de creștere intensă, persoanele cu o activitate fizică insuficientă și un stil de viață sedentar, fumătorii și persoanele cu un consum excesiv de cafea și alcool.

BIO Calcium OVOVITAL® se diferențiază semnificativ de preparatele obișnuite de calciu prin faptul că nu conține sare de calciu obținută prin procese chimice, ci este un produs natural din coji de ouă. Biodisponibilitatea ridicată – oferă cu până la 30% o absorbție mai mare, care este asigurată datorită compoziției sale unice: calciu, oligoelemente și substanțe biogene.

Calciul

 • este necesar pentru menținerea oaselor și dinților sănătoși
 • contribuie la funcționarea normală a mușchilor
 • contribuie la coagularea sănătoasă a sângelui
 • contribuie la transformarea corectă a alimentelor în energie

Un aliat foarte important pentru menținerea nivelului normal de calciu din sânge este vitamina D.

Curiozitate: În mod surprinzător, alimentul cel mai bogat în calciu este macul. Conține până de douăsprezece ori mai mult calciu decât se găsește în lapte (chiar și cu o prăjitură din mac contribuim la sănătatea noastră). Împreună cu unele substanțe conținute în plante (de exemplu acid oxalic), calciul formează complexe insolubile, datorită cărora absorbția acestuia este semnificativ redusă. În special, vegetarienii și veganii ar trebui să ia în considerare acest lucru.

 • VITAMINA D3

Vitamina D3 (colecalciferol) este una dintre vitaminele liposolubile. Este cea mai importantă vitamină din grupul de vitamine D. Organismul uman primește în mod natural această vitamină consumând alimente de origine animală, în special grăsime de pește, ficat, gălbenuș de ouă și lapte. În primul rând, soarele este cea mai importantă sursă de vitamina D care se formează la nivelul pielii după expunerea la radiațiile solare UVB. Lipsa de vitamina D3 se manifestă și printr-un sistem imunitar slab.

Vitamina D3:

 • contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului în organism
 • contribuie la nivelurile normale de calciu în sânge
 • contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar

Potrivit și pentru diabetici, celiaci și persoanele cu fenilcetonurie. Nu conține gluten, arome artificiale, soia, resturi de nuci, arahide, ouă, lactoză și alți alergeni. Produsul este potrivit și pentru diabetici, celiaci și persoanele cu fenilcetonurie.

Date nutriționale:

per 1 capsulă Doza zilnică pentru adulți % VNR
Moringa Caribbean + 200 mg 800 mg -
Bio Calcium Ovovital® 75 mg 300 mg 37,5 %
Vitamina D3 (colecarciferol) 5 µg 200 IU / 20 µg 400 %
+ Valoarea nutrițională de referință nu este stabilită 

 Pulbere pură Moringa Caribbean conține:

Ingrediente active
(oligoelemente și vitamine)
per 100 g de produs % Valoarea nutrițională de referință VNR
Calciu Ca 1 257 mg 157 %
Magneziu Mg 162 mg 43 %
Fier Fe 5,8 mg 41 %
Zinc Zn 3,1 mg 31 %
Fosfor Ph 207 mg 29,5 %
Vitamina E (tocoferol) 116 mg 967 %
Vitamina C 321 mg 401 %
Vitamina A (retinolă) 1,0 mg 125 %
Vitamina B3 (Niacină) 3,4 mg 21,3 %

Doza recomandată:

 • Doza zilnică recomandată pentru adulți – 4 capsule (2 × 2 capsule) pe zi
 • Doza zilnică recomandată pentru adolescenți și copii de vârsta 3-18 ani: 2 × 1 capsulă pe zi
 • Administrați după masă, cu un pahar de apă minim 200 ml

Atenționări: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Supliment alimentar nu este destinat de a înlocui o dietă variată și echilibrată.

zlozenieRO-3405

Conținut: 120 capsule

Țara de origine: Slovacia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: