Set de Măști faciale MATRIOSKA cu argilă din lacul Manicouagan, - Dizao 3 x 9 g

Cod: 3645
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Setul de măști pentru față asigură o îngrijire delicată a tenului dvs. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

1. mască - Curățare

Curățarea tenului este un pas important în rutina de îngrijire a feței. Masca de curățare se aplică, de obicei, seara. Masca de curățare pentru toate tipurile de ten. Acidul hialuronic și argila Manicougan curăță pielea fără să o usuce. Conține acid hialuronic care ajută la menținerea unui nivel suficient de hidratare a pielii. Masca poate fi folosită și pentru efectul său excelent de hidratare, datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale. Formula unică conține 95% ingrediente naturale care asigură o curățare perfectă a pielii, lăsând-o proaspătă și netedă! Argila unică extrasă de pe fundul lacului Manicouagan în Canada, dintr-un crater format cu milioane de ani în urmă după căderea unui meteorit, are proprietăți excepționale de hidratare, absorbție și curățare și este o sursă de oligoelemente și săruri minerale. Argila din Manicouagan curăță profund pielea, elimină toxinele și impuritățile zilnice, netezește tonusul și textura pielii, accelerează circulația și procesele metabolice din celulele pielii. Bogată în vitamine și minerale.

Substanțe active:

 • Extractul de unt de shea are un efect de hidratare, protector, de regenerare și anti-îmbătrânire. Promovează sinteza activă a colagenului și elastinei, netezește tonusul pielii, redă frumusețea și sănătatea pielii, saturează pielea cu substanțe nutritive și previne îmbătrânirea prematură.
 • Extractul de alge marine are proprietăți de regenerare și hidratare, stimulatoare și nutritive asupra pielii. Datorită proprietăților sale antibiotice protejează pielea de infecții.
 • Uleiul de nucă de cocos – calmează pielea iritată. Previne apariția acneei, ajută la restabilirea echilibrului acido-bazic. Conferă pielii elasticitate și fermitate.
 • Acidul citric – exfoliază pielea prin îndepărtarea celulelor moarte din stratul superior al pielii, favorizând astfel formarea celulelor noi.

 

2. mască - Curățare în profunzime

Cactusul și argila din lacul Manicouagan sunt potrivite pentru curățarea în profunzime a tenului problematic. Masca conține 95% ingrediente naturale care absorb perfect sebumul, curăță porii, elimină strălucirea grasă și celulele moarte ale pielii, echilibrează micro-textura pielii, hidratează și saturează cu vitamine, lăsând pielea sănătoasă și strălucitoare!

Substanțe active:

 • Argila din Manicouagan curăță profund pielea, elimină toxinele și impuritățile zilnice, netezește tonusul și textura pielii, accelerează circulația și procesele metabolice din celulele pielii. Bogată în vitamine și minerale.
 • Cactusul luptă împotriva inflamațiilor, vindecă, luminează, calmează și înmoaie pielea. Netezește tonusul pielii, reduce rețelele vasculare și leziunile.
 • Uleiul de nucă de cocos – ajută la calmarea inflamațiilor și pielii iritate. Previne apariția acneei, ajută la restabilirea echilibrului acido-bazic. Conferă pielii elasticitate și fermitate.
 • Pudra de carbon - are proprietăți de curățare, hidratare și bactericide. Stimulează creșterea celulară, lăsând pielea mai delicată și mai netedă.
 • Extractul de flori de mușețel are proprietăți antiinflamatoare, calmante, ajută la calmarea iritațiilor, stimulează regenerarea pielii.
 • Extractul de trufe negre - tonifică și hidratează pielea, are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare.
 • Extractul de arbore de ceai – are proprietăți antiinflamatoare și antiseptice. Are un efect de regenerare, reduce roșeața, umflăturile și iritațiile.

3.mască - ÎNCHIDEREA PORILOR

Pentru a preveni înfundarea porilor, apariția punctelor negre este necesar să clătiți fața cu apă rece după fiecare rutină de curățare. Masca de curățare pe bază de cenușă vulcanică și argilă pentru tenul gras și mixt închide porii rapid și eficient. Formula echilibrată a măștii conține 95% ingrediente naturale care curăță bine porii, netezește suprafața pielii, oferă un efect puternic de detoxifiere, hidratează, nu irită și lasă pielea curată, moale și netedă!

Substanțe active:

 • Extractul de arbore de ceai – are proprietăți antiinflamatoare și antiseptice. Are un efect de regenerare, reduce roșeața, umflăturile și iritațiile.
 • Uleiul de nucă de cocos – ajută la calmarea inflamațiilor și pielii iritate. Previne apariția acneei, ajută la restabilirea echilibrului acido-bazic. Conferă pielii elasticitate și fermitate.

Modalitate de utilizare: Se aplică de 1-2 ori pe săptămână: Aplicați argila în mod uniform pe pielea curată de pe față, gât și decolteu, evitând zona din jurul ochilor și a gurii. Lăsați să acționeze timp de 15-20 minute și apoi clătiți cu apă. Cosmetologii recomandă folosirea acestei măști de 1-2 ori pe săptămână pentru a menține efectul. 

Conținut: 3 x 9g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: