Lumânări pentru ureche din ceară de albine - Fito Medicina - 2 buc

Cod: 3339
20 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Lumânări tradiționale pentru ureche pentru adulți pentru curățarea canalului auditiv de cerumen, echilibrează presiunea din urechi și cap, și acționează împotriva migrenelor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lumânările pentru urechi sunt realizate din ceara de albine și propolis și sunt destinate adulților. Aceste lumânări pentru urechi au capacitatea de a curăța urechile, de a echilibra presiunea sau de a ușura migrena. Lumânările de urechi creează un efect de aspirație care va extrage cerumenul din urechi și conductele sonore.

Mod de utilizare: Pregătiți două lumânări, chibrituri, vată, un pahar cu apă, șervețele, un capac de protecție (inclus în ambalaj) și un tampon de bumbac (prosop). Puneți capul pe o pernă, acoperiți urechea cu un tampon de bumbac, aprindeți capătul superior al lumânării, introduceți capătul inferior (cu folie) în canalul auditiv exterior. Lumânarea de ureche trebuie plasată în canalul urechii într-o poziție verticală. Așteptați, lumânarea va arde și se va aprinde de capacul de protecție, puneți apoi lumânarea într-un pahar cu apă. Curățați urechea cu un tampon de bumbac și umpleți canalul auditiv cu vată (timp de 15-20 de minute).

zlozenieRO-3339

Conținut: 2buc

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: