Ceai din frunze de Moringa - Moringa Caribbean - 50 g

Cod: 3402
52,47 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest ceai Take five din frunze de moringa oleifera ajută la reducerea poftei de mâncare, pierderea în greutate, susține imunitatea și afectează benefic organismul uman. Antioxidanții proaspăt eliberați și fitonutrienții se vor transforma direct în ceașca dumneavoastră într-un băutură naturală aromată.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Ceaiul din frunze zdrobite ale arborelui Moringa Caribbean sub formă de infuzie este un amestec de antioxidanți și substanțe antiinflamatoare și regenerative.

Moringa Caribbean este considerat un super-aliment pentru proprietățile sale nutriționale și efectul său antioxidant ridicat, antiinflamator și protector. În culturile orientale, a fost folosit ca un remediu de prevenire a bolilor cum ar fi diabetul, boli respiratorii și cardiovasculare, probleme digestive, anemia, artrita și altele.

Infuzia (ceaiul) de moringa conține o concentrație ridicată de substanțe cu capacitate antioxidantă, care previne oxidarea periculoasă a moleculelor din celulele organismului. În afară de antioxidanți, este bogat în fitonutrienți antiinflamatori, care previn acțiunea factorilor inflamatori, atenuând astfel procesele inflamatorii în curs de desfășurare sau acționează preventiv.

Un efect semnificativ al ceaiului este și efectul pozitiv asupra nivelului de lipide și glucoză și reglarea stresului oxidativ la diabetici. Multe studii au indicat efectele benefice ale consumului de ceai asupra nivelului de zahăr din sânge, precum și protecția sistemului cardiovascular.

Cu siguranță ar trebui să preparați ceaiul în cazul bolilor comune în curs de desfășurare, dar și preventiv, deoarece moringa are efecte antibacteriene și, în același timp, susține imunitatea noastră .

Prin consumul regulat de ceai din frunzele Moringa Caribbean puteți obține tot ceea ce are nevoie un organism solicitat - contribuie la procesul de curățare, vindecare și revitalizare a tuturor organelor corpului. Băutura aromată de culoare galben-verde vă va ajuta să vă simțiți mai bine și mai echilibrat.

Cele mai bogate în nutrienți sunt acele frunze care provin din arborii moringa din plantații organice. Un alt criteriu este lungimea și temperatura uscării. Ideal este o uscare lentă și blândă până la 42 ° C este ideală, ceea ce permite conservarea aromei delicate a frunzelor, dar mai ales a tuturor nutrienților bioactivi importanți. Uscarea rapidă la temperaturi ridicate poate distruge parte din nutrienți, afectând culoarea și aroma ceaiului.

Pregătirea și utilizarea: Nu turnați apă clocotită sau nu fierbeți frunzele uscate, temperatura apei pentru infuzie nu ar trebui să depășească 95 °C. Frunzele uscate pot fi combinate și cu alte ierburi conform preferințelor dumneavoastră, combinația ideală este cu ghimbir pentru a potența efectele antioxidante și antiinflamatorii asupra corpului. Moringa poate fi consumată sub formă de ceai de 3 ori pe zi, se consumă în timpul zilei 150-200 ml de infuzie, care se prepară din apă fiartă la aproximativ 95 °C și 2-4 g de frunze uscate. Lăsați să infuzeze timp de 5 - 7 minute.

Potrivit pentru utilizare zilnică, ideal în combinație cu pulbere sau capsule Moringa Caribbean pentru un efect potențial asupra organismului.

Conținut: 50 g

Țara de origine: Slovacia 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: