Răceală? ROTOKAN poate fi răspunsul.

Bolile căilor respiratoare superioare sunt rezultatul aerului poluat, care distruge brusc imunitatea naturală și provoacă alergii. . Știți, cu siguranță, ce raritate este o persoană, care nu este alergică la nimic. Un astfel de raționament nu va ajuta, dacă sunteți atins de gripă, angină, infecții ale sinusurilor și altele asemenea. Virușii și bacteriile sunt prezenți peste tot. Antibioticele acționează asupra bacteriilor, dar nu asupra virușilor. Toate medicamentele funcționează intern. Performanța lor se va îmbunătăți, dacă le vom ajuta și din exterior.

 

bylinky-710x434

Există plante medicinale confirmate în timp, din care puteți pregăti o gargară pentru un gât bolnav și puteți accelera vindecarea gâtului sau a gingiilor inflamate.

De exemplu, mușețelul, gălbenelele sau coada de șoricel. Toate au efecte antiinflamatoare și cicatrizante, ceea ce este extrem de important în afecțiunile bronhiilor și ale căilor respiratorii superioare. În plus, extractul acestor plante este preparat în alcool, care nu elimină inflamația, ci dezinfectează.

ROTOKAN nu este nici un acronim, nici un cuvânt nou – este un brand pentru o soluție de extracte de plante în 33% etanol.

Natura are leac pentru toate, inclusiv durerile din gât, gingivita, amigdalele mărite sau o inflamație în gât deja avansată sau mucoasa nazală umflată.

ROTOKAN este o combinație excelentă de plante medicinalecare au ajutat încă din cele mai vechi timpuri în lupta împotriva răcelilor și bolilor din perioada rece. Mușețelul, gălbenelele și coada de șoricel - ce combinație simplă. Nu numai că vindecă, ci are și un efect preventiv. Poate fi folosit și ca gargară, ca soluție pentru frecarea gingiilor inflamate sau a aftelor bine-cunoscute din cavitatea bucală.

Este suficient să amestecați 1 linguriță într-un pahar cu apă caldă, lăsați-l să se răcească, apoi faceți gargară de 2-3 ori pe zi (aproximativ ½ pahar preparat pentru o gargară) sau frecați ușor soluția ROTOKAN preparată cu apă timp de 1-2 minute pe un tampon de bumbac pentru gingii aftoase sau inflamate. De asemenea, este bine să clătiți gura de 2 ori pe zi în caz de afecțiune a gingiilor.

Întotdeauna a fost și este valabil faptul că, prevenirea bolilor neplăcute este mai bună decât vindecarea lor. Să încercăm, prin urmare, să revenim la combinația verificată a acestor trei plante medicinale, gata să lupte împreună cu noi, împotriva răcelilor neplacute de toamnă.