Instrucțiuni pentru mestecat Mastic

Cristalele de Mastic s-ar putea să nu pară potrivite pentru mestecat la început, dar cu tehnica de mestecat potrivită, ele pot fi transformate într-o consistență potrivită pentru mestecat, extragând astfel cantitatea maximă de substanțe benefice din ele. Există două modalități de a obține amestecul de mestecat corect, dar înainte de fiecare dintre ele vă recomandăm să beți apă curată pentru a umezi cavitatea bucală și pentru a promova producția de salivă, ceea ce va ajuta la combinarea cristalelor de Mastic brut într-o consistență de „mestecat” potrivită pentru mestecat.

1. METODA - MESTECAREA TREPTATĂ A CRISTALLOR DE MASTIC

Pentru început, cel mai bine este să luați un cristal de Mastic mai dur și să-l mestecați cu dinții din față până când se formează o masă mai moale. Dacă cristalele de Mastic ar fi mestecate drept cu dinții din spate, ar exista riscul ca Masticul să se mestece între dinți și să nu se obțină efectul dorit. Dacă cristalele de Mastic sunt mestecate într-o masă mai moale amestecată cu salivă, este posibil să mestecați Masticul ca o gumă de mestecat clasică.

2. METODA - LĂSAȚI CRISTALELE DE MASTIC SĂ SE DIZOLVE ÎNCET

A doua metodă de a obține amestecul corect de „mestecat” se bazează pe faptul că nu mestecăm treptat cristalele de Mastic în gură, ci le lăsăm să se înmoaie treptat în gură ca urmare a acțiunii salivei și a căldurii din gură. După înmuierea cristalelor de Mastic, este posibil să se mestece ca o gumă de mestecat obișnuită.

CE TREBUIE FĂCUT DACĂ AMESTECUL DE „GUMĂ” ESTE PREA TARE SAU MOALE?

Dacă masa de mastic este prea tare în gură, se recomandă să adăugați o altă bucată moale de mastic în gură, care va slăbi treptat amestecul total în gură, sau să amestecați cristale de mastic tare în gură cu gumă de mestecat mastic, care este o opțiune ideală pentru cei care vor încerca pentru prima dată să mestece cristale de mastic. Dacă avem problema inversă - amestecul de mastic este prea moale și se lipește în gură, se recomandă adăugarea unei bucăți tari de Mastic în gură, care va ajuta la crearea unui amestec ideal de „gumă de mestecat”.

Dacă toate cristalele de mastic sunt deja prea moi în ambalaj, acestea ar trebui depozitate într-un mediu răcoros. Este posibil chiar să le puneți la frigider pentru câteva ore.

CE SE FACE CU MASTICUL DUPĂ FOLOSIRE?

Pentru a extrage efectele benefice din mastic este necesar să-l mestecați cel puțin 15-20 de minute, însă cristalele de mastic pot fi mestecate și mai mult. După mestecat, se poate arunca la gunoi, deoarece toate substanțele utile au fost deja extrase din mastic, iar după înghițire, stomacul nu ar putea digera masticul în această formă și l-ar elimina cît mai rapid.

Cristale de Mastic

Cristale de Mastic, 10g

Cristalele de Mastic pur sunt destinate mestecării. Substanțele medicinale conținute în ele sunt eficiente în bolile parodontale, previn formarea cariilor dentare și au, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății generale a cavității bucale și a tractului digestiv.

 

Articolul a fost pentru dvs. pregătit de 

Lenka

lenka_profilovka