Supliment biologic activ "Rotokan" pentru inflamația tractului respirator superior - Vifiteh - 40 ml

Cod: 0646
28,94 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

ROTOKAN este un extract de origine vegetală din mușețel, gălbenele și achillea millefolium (coada șoricelului) destinat uzului extern în inflamațiile căilor respiratorii superioare (dureri de gât, amigdalită, anghină, ...) și în inflamațiile gingivale asociate cu formarea aftelor. Este potrivit în special în stadiile incipiente ale bolii (primele simptome, roșeață, zgârieturi în gât) sau ca supliment în tratamentul general, în cazul bolii avansate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Există plante dovedite de-a lungul anilor, folosite mai ales pentru pregătirea gargarei destinate gâtului bolnav, care grăbesc vindecarea acestuia sau reducerea inflamării gingiilor.

Ca de exemplu mușețelul, gălbenelele sau așa numita coada șoricelului. Toate au efecte antiinflamatorii și cicatrizante, ceea ce este extrem de important în cazul afecțiunilor gingivale și ale căilor respiratorii superioare. În plus, extractele acestor plante sunt preparat în alcool, care, nu elimină inflamația, dar dezinfectează.

ROTOKAN nu este nici o abreviere și nici un cuvânt nou - este un brand pentru o soluție de extracte de plante în etanol 33 %.

Natura are un leac pentru orice, chiar și pentru durerile în gât, gingiile inflamate, amigdalele mărite, fie ca este vorba de o infecție în gât sau de mucoase inflamate.

ROTOKAN este o combinație excelentă de plante care ajută în lupta împotriva răcelilor și bolilor "de toamnă" încă din timpuri imemoriale. Mușețel, gălbenele și coada șoricelului - ce combinație perfect de simplă. Nu doar vindecă, dar acționează și preventiv. Poate fi folosit atât ca și gargară, dar și ca soluție pentru tratarea gingiilor inflamate sau a aftelor din cavitatea bucală.

Amestecați pur și simplu 1 linguriță într-un pahar cu apă călduță, lăsați să se răcească și apoi faceți gargară de 2-3 ori pe zi (cam 1/2 din paharul preparat per gargară) sau se masează ușor soluția preparată din ROTOKAN cu apă timp de 1-2 minute cu un tampon de bumbac pe afte sau gingii inflamate. Chiar și în cazul bolii gingivale, clătirea generală a gurii de 2x pe zi este benefică.

Întotdeauna a fost adevărat că prevenirea bolilor este mai bună decât vindecarea lor. Deci, să încercăm să ne întoarcem la combinația dovedită de trei plante medicinale care sunt gata să lupte alături de tine împotriva răcelilor neplăcute de toamnă.

Despre acest extract am scris și în acest articol.

Modalitate de utilizare: înainte de utilizare agitați bine produsul și diluați în apă caldă, conform următoarei proporții:

1 linguriță (5 ml) în 1 pahar (200 ml) de apă

1/2 de pahar (100 ml) din soluția preparată folosiți de 2 ori pe zi pentru gargară sau clătirea cavității bucale. În cazul gingivitei sau al apariției aftelor în cavitatea bucală se poate freca ușor cu un deget (sau cu un tampon de bumbac) înmuiat în soluția diluată.

 zlozenieRO-0646

 Atenționări: Nu utilizați dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingredientele produsului!

Nu utilizați în timpul sarcinii și alăptării!
Nu este recomandat persoanelor cu vârstă sub 18 ani!
 
A se păstra într-un loc întunecat și ferit de copii, la o temperatură cuprinsă între 15 și 25 °C. Apariția sedimentelor nu este o problemă!

Produsul nu este un înlocuitor al unei diete variate și diversificate!
 
Nu depășiți doza zilnică recomandată!

Volum: 40 ml Țara de origine: Federația Rusă

Parametri suplimentari

Categorie: Medicină siberiană
Greutate: 0.06 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: