Curățarea de primăvară a organismului - recâștigați energia pierdută

Primăvara este  în plină desfășurare, vremea este plăcută - ne bucurăm din plin de asta. În paralel cu  euforia asociată cu  zilele mai lungi, în fiecare an apare și opusul euforiei: astenia de primăvară. Acestea sunt zilele în care organismul nostru răspunde într-un mod nu tocmai plăcut: stare de rău, nevoie mai mare de somn, reticență la începerea activității, migrene, dureri de spate sau de articulații.

Cum să  facem față acestui fenomen? În primul rând, trebuie să cunoaștem cauzele acestei stări. Dacă nu suferiți de boli de lungă durată (boli de rinichi, diabet, artrită, tulburări de tensiune arterială etc.) sau nu ați căzut victimă gripei sau unui virus, este probabil rezultatul a ceea ce iarna lungă a făcut  organismului dvs. Adică, să recunoaștem, cu siguranță nu am ieșit la aer curat la fel de mult ca primăvara,  vara sau la începutul toamnei.

Zuzka

În timpul lunilor lungi de iarnă, o mulțime de lucruri se acumulează în organism. Și tot la fel cum facem curățenie în casă primăvara, putem face și în organism. Adică putem face o detoxifiere - curățare a organismului. Nu ne vom concentra pe detoxifierea organelor individuale, ci pe cea a corpului nostru, ca întreg. Fiecare celulă a corpului va fi ajutată, dacă permitem acest lucru, de către ajutori de nădejdesub forma suplimentelor nutritive din oferta noastră

Să luăm de exemplu chaga - ciuperca de mesteacăn negru.. Efectele sale versatile sunt de netăgăduit - poate  elimina substanțele reziduale din organism, îmbunătățește fluxul limfatic, "curăță celulele" și oferă energia necesară. O puteți folosi fie sub formă de tinctură sau ca șiceai, care are un gust caracteristic și curăță, încarcă cu energia necesară și aduce beneficii întregului organism. 

Dacă vă place să mâncați sănătos, probabil că sunteți deja familiarizațicu uleiurile comestibile.. De asemenea, printre ele se numără și cele care au efecte purificatoare. Uleiul de chimen negru este cunoscut pentru capacitatea sa de a distruge paraziții, ciupercile, virușii și bacteriile. Iar în  combinațiecu siropul de lemn dulce acționează și mai eficient.

S-a dovedit că siropul mai sus menționat este apreciat și pentru capacitatea sa de curățare a tractului gastric de inflamații (este un bun ajutor în cazul ulcerului gastric) și ajută de asemenea la menținerea în  stare bună de sănătate a sistemului digestiv.

O altă opțiune este consumarea de ceaiuri Ceaiul de detoxifiere de la producătorul KIMA. Compoziția sa ajută în cazul constipației, îmbunătățește peristaltismul și starea generală a tuturor părților intestinului. Este o băutură care completează excelent regimul de băutură necesar pentru detoxifiere.

La final, adăugăm câteva sfaturi despre cum să facem curățenia de primăvară, astfel încât să nu dăuneze, ci să ne aducă energia de care avem nevoie după o iarnă lungă: 

  1. Pe o anumită perioadă de timp, spuneți un "nu" clar alimentelor grase, mezelurilor, cofeinei, alcoolului și dulciurilor. Susțineți digestia, de exemplu, prin administrarea uleiului de chimen negru, împreună cu siropul de  lemn dulce.
  2. Aveți grijă la regimul de consum de lichide (de exemplu, ceaiul de chaga poate face parte din acesta).
  3. Bucurați-vă de suficientă odihnă.
  4. Eliberați-vă mintea, umpleți-vă spiritul cu bucurie, dăruiți corpului mișcarea de care are nevoie.

 

P.S. Nu uitați de spiritul dvs., acesta este temelia. Dacă spiritul este sănătos, este o mare probabilitate ca și corpul să fie la fel, și asta este valabil și în sens invers J.