Băutură pe bază de ceai "Purificare și ușurare" - Firma Kima - 50 g

Cod: 1208
22,97 lei
În stoc (2 buc.)
Livrare la:
4.4.2023

Utilizarea preparatelor făcute din crușin este recomandată în mod special în tratamentul constipației, hemoroizilor, leziunilor rectale și în cazul intervențiilor chirurgicale rectale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ingrediente active:

  • Crușinul este un agent de curățare intestinală foarte eficient, are efecte laxative și antiparazitare semnificative, poate fi folosit cu succes în tratamentele de detoxifiere.
  • Coada șoricelului ajută pe cale internă la stimularea digestiei și a metabolismului, favorizează pofta de mâncare, are un efect benefic asupra vezicii biliare și a sistemului circulator.
  • Urzica detoxifică organismul, curăță sângele, îmbunătățește funcția ficatului și a vezicii biliare, reglează metabolismul și tensiunea arterială.

zlozenieRO-1208

Atenție: Ceaiul conține plante cu efect laxativ. Acest ceai nu este un supliment alimentar, deci nu este specificat ce cantitate de ceai și la ce ore trebuie consumat. Scoarța de cătină de arin poate avea efecte laxative, așa că este recomandat să consumați acest ceai acasă.”

Modalitate de utilizare: Turnați 200 ml de apă fierbinte peste 1 lingură de amestec, lăsați la infuzat timp de 10-15 minute.

Volum: 50 g

Data expirării: 2 ani de la data înscrisă pe ambalaj

Țara de origine: RU

Parametri suplimentari

Categorie: Ceaiuri
Greutate: 0.05 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: