De ce să încercați uleiul de Opunția ficus? Avem 6 argumente pentru dvs

Opunția este o plantă care poate rezista în cele mai puțin favorabile condiții de pe Pământ. Căldură mare, niciun pic de apă timp de câteva luni. Cu toate acestea, ea este indestructibilă și frumoasă. Este aici cu noi, și probabil că a fost aici înaintea noastră :)

Smochinul este practic un cactus, termenul englezesc este prickly pearoil, fiind cunoscut și sub numele de smochin barbar. Crește în țările calde, cum ar fi Maroc, Mexic, dar și în Grecia. Personal, am văzut această plantă în Grecia și am fost imediat impresionat de frumusețea și măreția ei. Atât de mult încât a trebuit să îi fac o poză :)

uleiul de Opunția ficus herbatica

Am decis să includem în gama noastră un ulei rar din semințe de opunția, pentru ten, așa că am spațiul necesar pentru a vă spune mai multe despre această bijuterie. Dacă uleiul de argan este aurul marocan, atunci uleiul de opunția trebuie să fie o comoara marocană. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, acest fruct este transformat în ulei în mai multe etape:

1. fructul propriu-zis al plantei opunția trebuie să fie prelucrat astfel încât să rămână doar semințele conținute în fruct,

2. semințele sunt zdrobite și din ele se extrage uleiul,

3. este gata de utilizare uleiul pur 100% BIO, presat la rece, din semințe de opunția.

uleiul de Opunția ficus

Dar să aruncăm o privire la 6 argumente esențiale pentru care trebuie să încerci acest ulei:

1. Este cunoscut de toți specialiștii și experții în cosmetică.

S-au îndrăgostit de ea datorită bogăției în antioxidanți care ajută la menținerea sănătății pielii și a sănătății generale. De asemenea, conține o cantitate uriașă de vitamina E și componente omega. Combinația acestor elemente creează un elixir al tinereții care face ca celulele să trăiască mai mult și să se regenereze sănătos.

2. Se găsește în mod natural în cantități mici în natură, deci este cu adevărat rar.

Deoarece este o materie primă rară pentru produsele cosmetice, vânzătorii, colecționarii și cultivatorii de opunția nu se găsesc pe toate drumurile. În fiecare țară, aceștia sunt fie greu de găsit, fie inexistenți. Dar noi am reușit, iar partenerul nostru din Maroc este cel mai mare producător al acestui ulei și are toate certificatele de calitate necesare. Se întâmplă adesea ca fructele să-i fie aduse de culegători care le găsesc și le adună în sălbăticie, fiind deci un surplus al naturii. Acest tip de producție se numește: Wild&Raw.

3. Ajută la prevenirea ridurilor

Datorită antioxidanților pe care îi conține, previne formarea radicalilor liberi și reduce astfel riscul apariției ridurilor premature și a petelor cauzate de îmbătrânire pe piele. Este în același timp uimitor ca remediu pentru a ajuta la eliminarea cercurilor întunecate de sub ochi și a ochilor umflați. Este suficient să aplicați pe zona din jurul ochilor în fiecare seară.

4. Ideal pentru boli de piele și acnee

Uleiul de opunția este unul dintre puținele uleiuri care nu închide porii pielii, fiind astfel ideal și pentru pielea acneică. Îl puteți încerca și în cazurile în care suferiți de roșeață la nivelul pielii (rozacee).

5. Înlocuiește mai multe produse cosmetice

Puteți în sfârșit să renunțați la crema de ochi, la crema de zi, la cea de noapte, la cea anti-riduri, sau la uleiul pentru masaj. Simțiți simplitatea pe care o aduce acest ulei în viața dvs.? :)

6. Ser pentru păr

Spectrul de utilizare a acestui ulei este foarte larg și el include și îngrijirea părului. După tratamentul părului cu acest ulei, părul nu va fi greu și gras, ci frumos și strălucitor.

Argument bonus:

Este un produs minunat pentru masaj. Amestecați-l cu uleiul dvs. de masaj obișnuit și pielea dvs. va fi, după masajul cu uleiul de opunția, moale, suplă și netedă.

 

 

Articol pregătit pentru dumneavoastră de

Juraj foto medailonik 100x133Juraj Gajdoš, fondator al Herbatica
Membru fondator al echipei Herbatica.
Din 2014, se ocupă de medicina naturistă, de abordările alternative ale sănătății și de intersecția dintre sănătate și natură.
Zilnic testează pe propriul corp noi produse din domeniul plantelor medicinale, al ciupercilor și al produselor care susțin procesele naturale ale organismului.

Contact: juraj@herbatica.sk

 


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nu ați găsit ceea ce căutați? Sau aveți nevoie de mai multe informații?
Avem o mulțime de acestea aici - încercați să tastați o expresie precum "migrenă, hemoroizi, veruci, eczeme, dureri de spate" în caseta de căutare sau aruncați o privire pe BLOG-ul nostru.


Ți-a plăcut articolul nostru? Împărtășește-l, ne vei face fericiți :)