Săpun natural de gudron – MONPARI - 90 g

Cod: 0943
18,75 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ingredientul de bază al acestui săpun este gudronul de mesteacăn, care are efecte antiinflamatorii și de vindecare în cazul eczemelor și a psoriazis-ului, fiind indicat pentru utilizare zilnică. Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, urticarii și seboree.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest săpun de gudron conține până la 10% gudron, restul este reprezentat de o bază naturală de săpun. Nu conține parfumuri sintetice, coloranți sau alte ingrediente artificiale. Produsul are la bază uleiuri vegetale naturale și materii prime grase. Săpunul are proprietăți antiseptice, antipruriginoase și antiinflamatorii unice și este utilizat ca agent terapeutic pentru piele. Datorită combinației optime de ingrediente curăță delicat și eficient pielea și poate fi folosit în fiecare zi de întreaga familie. Conține un ingredient natural de îngrijire.

  • antiseptic
  • anti mâncărime
  • proprietăți antiinflamatorii

Utilizări ale săpunului de gudron:

  • Îngrijire a pielii feței: Săpunul curăță în profunzime pielea feței, ajută la eliminarea acneei, a punctelor negre, a inflamațiilor. Gudronul susține regenerarea rapidă a pielii. Săpunul de gudron poate fi folosit și ca peeling - aplicați săpunul într-un strat mai gros pe piele și lăsați-l să acționeze câteva minute.
  • Îngrijire a corpului: Săpunul de gudron vă permite să scăpați de diferitele tipuri de coșuri de pe spate și umeri. Gudronul este folosit în tratamentul psoriazisului și al altor boli de piele: acesta îmbunătățește circulația sângelui și ajută pielea să se refacă.
  • Îngrijire a părului: Puteți spăla părul și scalpul cu săpun de gudron - acesta întărește părul, ajută la combaterea mătreții și este folosit chiar ca tratament împotriva căderii părului..

Atenționări:

  • După utilizarea săpunului de gudron, este necesară hidratarea pielii.
  • Gudronul este un alergen, așa că se recomandă să începeți să folosiți săpunul ușor și treptat, iar atunci când apare o reacție alergică (mâncărime, roșeață), întrerupeți imediat utilizarea acestuia și consultați un dermatolog.
  • Nu este recomandată utilizarea săpunului de gudron mai mult de două ori pe zi. Frecvența recomandată de utilizare este de două-trei ori pe săptămână.

Modalitate de utilizare: Aplicați prin masaj ușor pe pielea umedă și apoi clătiți din abundență.

Conținutul ambalajului: 90 g

Țara de origine: Rusia

0943

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Săpun pentru mâini
Greutate: 0.09 kg
Problema ta: Psoriazis, Acnee
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: