Rostopasca și utilizările sale

Începe sezonul cald și noi începem să ne debarasăm de straturile de haine care ne-au ținut de cald în zilele reci. Mulți dintre noi însă  sunt deranjați de diverse imperfecțiuni ale pielii, fie că este vorba de negi, papiloame sau calusuri.

Așadar, am pregătit un scurt articol care descrie efectele unei plante interesante care  combate cu succes deficiențe similare. În  partea următoare, veți afla despre efectele practice ale produsului, care este un extract din această plantă. Faceți cunoștință cu rostopasca…

extract de coada rândunica împotriva negilor

Descrierea plantei și a utilizărilor sale


lastovicnikvacsi

Planta din  familia macului este cunoscută pentru "laptele" său portocaliu. Sucul său lăptos este vindecător, dar dacă nu este folosit cu grijă poate provoca bășici neplăcute pe pielea sănătoasă din jurul negilor sau a bășicilor, care sunt tratate extern.

Așadar, dacă vreți să scăpați de negii neplăcuți de pe mâini sau de bășicile de la picioare este o idee bună să folosiți acele produse cu  extract de rostopască, ale căror instrucțiuni de utilizare sunt precise.

Este o plantă discretă, răspândită oriunde solul poate fi menținut umed (rigole, șanțuri), dar este foarte otrăvitoare din cauza conținutului ridicat de alcaloizi. Sub supravegherea medicilor, extractul său este administrat ca parte a preparatelor oncologice în tratamentul anumitor tipuri de cancer de stomac sau al apariției polipilor la nivelul intestinelor. Cu toate acestea, tratamentul începe cu cea mai mică doză posibilă, care este crescută treptat.

În plus, poate ajuta plantele de apartament și trandafirii, dacă sunt infestate cu afide. Pur și simplu fierbeți mugurii proaspeți sau uscați de rostopască în apă fierbinte, lăsați să se răcească și pulverizați plantele afectate.

 

Experiență practică

Așa cum este obiceiul nostru, testăm multe produse pe noi înșine. Și acesta a fost și cazul acestei plante. Din cauza unei probleme de piele de lungă durată pe partea din  față a piciorului, Juraj a apelat la un produs cu  extract de  rostopască. Zona descrisă este destul de încordată la mers, uneori durerea seamănă cu mersul cu o  pietricică în  pantof. Rădăcinile neplăcute ale așa-numitelor bătături se simțeau uneori pe parcursul întregii zile. Gata cu cuvintele, să lăsăm imaginile să vorbească de la sine. La început, locul arăta ceva de genul:

Efecte și rezultate ale extractului de coadă rândunica înainte de aplicarea pe negi

După câteva săptămâni de utilizare intensă, locul a început încet să fie  din ce în ce mai bine:

Efecte și rezultate ale extractului de coadă rândunică în timpul tratamentului negilor picioarelor

Extractul are forma și textura unui fel de lipici, așa că lipește treptat locul până când formează o "coajă" solidă. Produsul pe care l-am folosit în acest articol poate fi găsit pe Herbatica.ro, iar alternativa sa poate fi găsită aici.

La final, pentru a completa imaginea, iată aspectul de astăzi al locului, nu există nicio urmă de problemă de piele:

extract de coada rândunica, efecte și rezultate ale tratamentului verucilor de pe picior - stare după tratament

Acest proces a avut loc pe o perioadă de câteva săptămâni de aplicare regulată, dar și mai puțin regulată, a extractului de  rostopască. Nu au fost utilizate alte creme sau produse complementare.

Ce trebuie adăugat la final? Poate doar faptul că nu pentru toată lumea totul funcționează în același mod și cu aceeași eficiență. Anumite persoane, pentru tratarea problemelor de piele, trebuie să apeleze la chirurg, pentru unii oameni este suficientă aplicarea unei forme a produsului din  articolul nostru. Scopul nostru este de a oferi o imagine de ansamblu a diferitelor abordări posibile pentru anumite probleme medicale.

 

Articol pregătit pentru dumneavoastră de

Mgr. Barbora Olejníkováfoto Barbora Herbatica 100x133

Membră a echipei Herbatica, care aduce pe piață produse naturale din 2015.
Expert în domeniul medicinei alternative și al produselor naturale pentru îmbunătățirea sănătății.
Cele mai multe dintre articolele noastre se bazează pe studii de specialitate sau lucrări științifice. 

Contact: barbora@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nu ați găsit ceea ce căutați? Sau aveți nevoie de mai multe informații?
Avem o mulțime de acestea aici - încercați să tastați o expresie precum "migrenă, hemoroizi, veruci, eczeme, dureri de spate" în caseta de căutare sau aruncați o privire pe BLOG-ul nostru.


Ți-a plăcut articolul nostru? Împărtășește-l, ne vei face fericiți :)