Mumio –,,medicament” miraculos

MUMIO este un supliment alimentar extrem de întăritor și regenerant, potrivit pentru refacerea și menținerea sănătății.

Este folosit în Orient de mai bine de 3000 de ani. A câștigat reputația de elixir miraculos al sănătății, făcându-l mai scump decât aurul. Cuvântul mumio este de origine greacă și înseamnă „păstrarea corpului”.

Mumio este de origine minerală, creat de-a lungul secolelor printr-un proces geologic complex. Extractul de mumio purificat conține 25-40 de substanțe organice și minerale, 28 de elemente, 10 grupe de silicați, 6 aminoacizi, substanțe balsamice și uleiuri esențiale.
Este medicamentul de compoziție perfectă.

- potrivit pentru fiecare, indiferent de vârstă

- poate fi folosit pentru diferite boli, concomitent cu alte medicamente

- nu creează dependență și nu are efecte secundare

Efectele mumio:


Îmbunătățește semnificativ procesele de regenerare și hrănește țesuturile nervoase. În timpul utilizării, se concentrează în țesuturile afectate, unde tratează procesele bolii, fără a afecta activitatea organelor sănătoase. Ajută la refacerea globală a țesuturilor și asigură o utilizare mai economică a resurselor energetice de bază ale organismului.

Utilizarea mumio:



- împotriva inflamației

- pentru a îmbunătăți procesele de regenerare

- pentru a elimina tulburările de permeabilitate vasculară (umflarea)

- pentru a normaliza metabolismul

- pentru a ajusta compoziția sângelui

Forme de bază de administrare mumio:

- extract de mumio în tablete (Mumio auriu din Altai, Mumio auriu din Altai)

- soluție apoasă pentru uz oral (dizolvați cantitatea necesară de mumio într-un pahar cu apă caldă)

- soluție alcoolică

- unguent (gel regenerant- Mumio Siladzhit, Mumio Alb- balsam cremă pentru regenerarea articulațiilor)

- alte soluții (în practica medicinei populare se dizolvă în lapte, ceai, cidru etc.)

Modalități de folosire a mumio:

Se administrează intern dimineața pe stomacul gol cu aproximativ ½ oră înainte de masă și seara la 2-3 ore după masă. Utilizarea pe termen lung a dozelor mici este întotdeauna mai eficientă decât utilizarea pe termen scurt a dozelor mari. Este indicat să se sfectueze pauze între ciclurile de tratament, deoarece mumio se acumulează în organism (este eficient chiar și după terminarea aplicării pe termen lung) și se excretă doar treptat prin organele digestive, tractul respirator, rinichi și piele. Mumio poate fi folosit permanent, dacă se respectă pauzele specificate.

În timpul utilizării, nu este permis ca pacienții să întrerupă medicamentele prescrise fără știrea medicului! Mumio se comportă neutru față de medicamente sau sporește efectul acestora și elimină deșeurile toxice ale acestora.

Acțiunea în bolile individuale.

 

Boli de inimă, astm cardiac, infarct, cardiopatie ischemică, infarct miocardic.

Mumio accelerează regenerarea țesutului cardiac și acționează, de asemenea, ca o prevenire. Celulele cardiace adiacente sunt adesea deteriorate de sarcina crescută și lipsa de energie, pe care le poate furniza organismului tocmai Mumio. Utilizarea pe termen lung, de la început normalizează circulația coronariană și metabolismul cardiac, ceea ce restabilește conectivitatea cardiacă și, astfel, normalizează numărul de bătăi ale inimii.

Utilizare: 0,1 g de 2-3 ori pe zi timp de 30 de zile. În cazul unui atac de cord, acesta poate fi crescut temporar la 0,2 g de două ori pe zi timp de 14 zile. Apoi luați fără pauză timp de 45 de zile la 0,1 g de 3 ori pe zi și apoi după o pauză de 30 de zile la 0,1 g de 2-3 ori pe zi.

 

Boli vasculare, inflamații ale venelor, tromboză, ateroscleroză a membrelor inferioare: În tromboza acută, Mumio îmbunătățește starea generală a pacienților. După 3-4 zile, reduce durerea și reduce umflarea, iar după 7-9 zile, durerea este înlăturată complet, iar volumul piciorului bolnav este același cu cel al piciorului sănătos. În același timp, Mumio reduce coagularea sângelui și îmbunătățește fluxul prin arterele afectate de ateroscleroză.

Utilizare: 0,2 g de 1-2 ori pe zi timp de 10 zile

 

Tumori

Mumio s-a dovedit că întărește adaptabilitatea și imunitatea organismului, inhibă creșterea țesutului tumoral și previne semnificativ metastazele. În același timp, înlătură efectul toxic al chimioterapiei asupra organismului, care este altfel considerabil.

Utilizare: 0,2 g de două ori pe zi intern timp de 30 de zile

 

Inflamația colonului – hemoroizi

Mumio elimină durerea, spasmele, indigestia, normalizează scaunul și crește apetitul. După tratamentul cu mumio, apariția microbilor patogeni în flora intestinală scade, defectele ulceroase dispar și mucoasa colonului se vindecă.

Utilizare: 0,1 g de 3 ori pe zi timp de 30-35 de zile, pentru hemoroizi aplicați direct cu extract de mumio. Pentru stafilococul auriu, 0,3 g o dată pe zi timp de 20 de zile.

 

Tulburări ale funcției rinichilor și a vezicii urinare

Mumio susține semnificativ funcția rinichilor și are un ușor efect diuretic. În același timp, are un efect antiinflamator.

Utilizare: 0,2 g o dată pe zi timp de 25 de zile

 

Durerile de origine nervoasă, zona zoster etc.

Mumio ameliorează durerea și, în același timp, îmbunătățește mobilitatea pacientului. Dupa 3-6 aplicatii, durerea dispare. Efectele vindecătoare ale mumio sunt de lungă durată, atâta timp cât pacientul evită îmbolnăvirea./span>

Uz extern: umeziți pielea cu apă caldă și apoi frecați o tabletă de mumio în zona dureroasă folosind o mănușă chirurgicală, timp de 3-5 minute. Pielea este înnegrită după aplicare, dar nu o spălăm. Repetăm ciclul după o pauză de trei zile.

Uz intern: 0,1 g de două ori pe zi timp de 25 de zile

 

Leziuni

Mumio susține absorbția rapidă a țesuturilor deteriorate, curățarea plăgii, refacerea și regenerarea țesuturilor moi, epitelizarea rapidă a plăgii și reduce durerea. Rana se vindecă de 1,5 ori mai repede (aproximativ 4 zile) decât cu tratamentul clasic.

Utilizare: se aplică local comprese înmuiate într-o soluție apoasă 5-10% (cca 2-4 ml) până la vindecarea completă. O soluție de 5% este optimă. Pansamentele trebuie schimbate în fiecare zi. Pentru răni deschise, este mai potrivită pulverizarea cu o soluție de 5%.

Prepararea soluției apoase 5%: înainte de utilizare, se dizolvă 0,1 g de mumio în 2 ml de apă caldă, trecută prin fierbere, sau 0,2 g în 4 ml de apă, fiartă și răcită. Dacă apa este înlocuită cu alcool sau vodcă, se va crea o soluție de alcool de 5%.

 

Boli de piele

Mumio are un efect benefic asupra dermatozelor cronice și adesea recurente, ameliorează mâncărimea și contracția pielii dispare după 2-4 zile.

Utilizare: pentru eczeme cronice se aplică bandaje înmuiate într-o soluție apoasă de mumio 1-2% timp de 10-20 de zile, de două ori pe zi, timp de 20-30 de minute. Luați simultan mumio intern timp de 20 de zile, 0,1 g de două ori pe zi. Este nevoie de 1-3 cicluri de tratament, cu o pauză de 10 zile între ele.

 

Leziuni și boli osoase

Mumio accelerează vindecarea osoasă de până la trei ori, atunci când tratează fracturi. Este concentrat la locul fracturii, în timp ce țesuturile deteriorate îl absorb intens. De asemenea, Mumio normalizează hemoleucograma, nivelul hemoglobinei, viteza de sedimentare și stimulează mobilizarea calciului. Cu cât mumio este luat mai devreme după o fractură, cu atât mai rapid va avea loc procesul de vindecare.

Utilizare: 0,1-0,15 g de două ori pe zi timp de 20-30 de zile. Repetați după o pauză de 5 zile. Dacă este posibil, o dată pe zi frecați o soluție de alcool de 8% de mumio în locurile dureroase - acest lucru va preveni durerea.

mumio

Produsele care conțin mumio pot fi găsite în e-shop-ul nostru :-)

 

Articol pregătit pentru dumneavoastră de

 

Mgr. Barbora Olejníkováfoto Barbora Herbatica 100x133

Membră a echipei Herbatica, care aduce pe piață produse naturale din 2015.
Expert în domeniul medicinei alternative și al produselor naturale pentru îmbunătățirea sănătății.
Cele mai multe dintre articolele noastre se bazează pe studii de specialitate sau lucrări științifice. 

Contact: barbora@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nu ați găsit ceea ce căutați? Sau aveți nevoie de mai multe informații?
Avem o mulțime de acestea aici - încercați să tastați o expresie precum "migrenă, hemoroizi, veruci, eczeme, dureri de spate" în caseta de căutare sau aruncați o privire pe BLOG-ul nostru.


Ți-a plăcut articolul nostru? Împărtășește-l, ne vei face fericiți :)