Grăsime de bursuc pentru tractul respirator, răni - FitoSila - 100 ml

Cod: 3227
80 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
4.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Grăsimea naturală de bursuc este utilă pentru probleme respiratorii (gripă și răceală) și de mobilitate, precum și pentru bolile stomacului și ale sistemului intestinal. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grăsimea naturală de bursuc este utilă ca remediu pentru inflamația gâtului și a bronhiilor, ca balsam de sân pentru răceală și gripă și pentru expectorație. Pentru probleme respiratorii, pentru relaxarea căilor respiratorii și dizolvarea mucusului, pentru circulația sângelui în pielea locului de aplicare și pentru tusea mușchilor încordați. 

Grăsimea de bursuc este utilizată în tratarea rănilor și a abraziunilor. Conține vitaminele A, D, E și F, acizi nesaturați și saturați, un număr mare de nutrienți, minerale, oligoelemente și substanțe biologic active.

Proprietățile grăsimii de bursuc sunt cunoscute de foarte mult timp. De peste 200 de ani, a fost un mijloc folosit de multe națiuni pentru a lupta împotriva tuberculozei, bronșitei, pneumoniei, arsurilor, epuizării sau în timpul recuperării după boli și leziuni grave.

Grăsimea provine de la specia de bursuc Meles meles L. (bursuc de pădure). Această specie nu este protejată în sensul Regulamentului (UE) nr. 709/2010 al Comisiei privind protecția speciilor de faună și floră sălbatică și reglementarea comerțului cu acestea. Utilizarea grăsimii acestui animal în industria farmaceutică nu este în conflict cu legea.

Utilizare externă: 

  • Pentru arsuri, degerături, abraziuni și alte leziuni 
  • Pentru vindecarea rănilor și cicatricilor

Aplicați o cantitate mică de grăsime pe zona afectată (gât, ceafă, spate, umeri, coate, gambe, coapse, genunchi sau țesuturi afectate) și masați ușor până când grăsimea de bursuc este complet absorbită de piele. Aplicați de 2 până la 3 ori pe zi, totuși cel puțin una dintre aplicări trebuie să fie făcută seara, înainte de somn. Cel mai bine este aplicarea grăsimii puțin încălzită. Pentru răceli, se aplică grăsimea pe piept, bronhii, gât, omoplați și picioare și se masează ușor până la absorbție. În cazul rinitei, se aplică câteva picături de grăsime sub nări și se inhalează.

Doza recomandată:

  • Extern: Se aplică cu degetele pe pielea deteriorată până când se formează o peliculă protectoare.

Atenționări: Este un supliment alimentar, nu un medicament. 

Contraindicații: intoleranță individuală a componentelor particulare, sarcină, alăptare, copii cu vârsta sub 14 ani, boli ale ficatului și ale tractului biliar în faza acută 

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei de cel mult 20 °C. Odată deschis, păstrați la frigider și folosiți în termen de 2 luni. 

zlozenieRO-3227 

Conținutul ambalajului: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: