Cremă de corp cu gudron de mesteacăn - Medikomed - 75 ml

Cod: 0925
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
4.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Numele rusesc pentru mesteacăn este „BERJOZA“, înrudit cu verbul „BEREČ“, care înseamnă a proteja. Mai mult, slavii numeau mesteacănul un copac al zeilor sau un protector puternic. Gudronul extras din acest copac protejează și tratează pielea corpului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, urticarii și seboree.

Medicina tradițională rusă folosea gudronul de mesteacăn pentru a trata eczemele, psoriazisul, rănile care nu se vindecă, rănile de decubit, arsurile, degerăturile, ulcerele trofice și varicoase, vânătăile sau alte leziuni ale pielii. Efectul gudronului din această cremă este potențat în principal de două uleiuri: de coada șoricelului și gălbenele, precum și alte extracte de plante, care împreună cu gudronul și alte ingrediente formează un remediu preventiv și auxiliar excelent.

Cu o utilizare regulată crema are efecte antifungice și antiinflamatorii, accelerează regenerarea pielii, înmoaie, hidratează, elimină pielea moartă și mâncărimea acesteia.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului.

Modalitate de utilizare: de câteva ori pe zi, aplicați o cantitate mică de cremă pe zona cu probleme și întindeți-o bine. Poate fi, de asemenea, utilizat preventiv ca și medicament auxiliar.

Compoziție: apă potabilă, glicerină, gudron de mesteacăn, ceară emulsionată, monostearat de glicerină, extract de cătină, ulei de coada șoricelului, ulei de gălbenele, alcooli de acizi grași C16-C18 trilon B, stearat fosfatic, PEG 400, butilhidroxianisol, butilhidroxitol, acid citric, propilenglicol

Volum: 75 ml

Consumați până la: vezi ambalaj

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

 

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Îngrijire specială a tenului
Problema ta: Psoriazis
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: