Balsam pentru acnee cu arbore de ceai și zinc - Záchranář 112 - 50 g

Cod: 3223
34,44 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsamul pentru acnee, piele grasă și puncte negre cu ulei de arbore de ceai și zinc, are efecte antibacteriene și antiseptice. Împiedică dezvoltarea bacteriilor, inflamațiile, mâncărimile și roșeața pielii. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Balsamul pentru acnee cu arbore de ceai și zinc - Záchranář 112 este ideal pentru pielea grasă cu acnee. Balsamul are efecte antiseptice, îndepărtează celulele moarte prin deblocarea porilor și, permițând excesului de sebum să se scurgă la suprafața pielii, permite combaterea eficientă a cauzelor acneei.

INGREDIENTE ACTIVE:
  • Uleiul de arbore de ceai  are efecte antibacteriene - conform unui studiu realizat de dermatologii australieni (Prof. Barnetson de la Spitalul Prince Alfred din Sydney), uleiul de arbore de ceai reduce semnificativ numărul de focare inflamatorii (atât deschise, cât și închise), nu provoacă mâncărimi sau nu usucă excesiv pielea.
  • Oxidul de zinc usucă pielea, are proprietăți antibacteriene, accelerează vindecarea rănilor și protejează împotriva radiațiilor UV
  • Talcul este un antiseptic natural de origine minerală care înmoaie pielea, absoarbe excesul de umiditate și grăsime, protejează împotriva iritațiilor.
  • Acid salicilic (acid silicic) activează creșterea fibrelor de colagen și a elastinei.
  • Sublimarea sulfului (pucioasei) – are proprietăți antiinflamatoare și antiseptice.
  • Uleiul de avocado (Persea Gratissima Oil) previne procesul de îmbătrânire a pielii, îmbunătățește tonusul muscular și crește proprietățile de protecție ale pielii.
  • Conține antioxidanți și un complex de vitamine.
 

Împiedică dezvoltarea bacteriilor - apariția inflamațiilor, a mâncărimile și roșeții pielii. Datorită compoziției sale active sinergice, balsamul are proprietăți antimicrobiene și acționează în principal asupra PROPIONIBACTERIUM ACNES de la suprafața pielii și din glandele sebacee. Consistența loțiunii permite utilizarea acesteia pe suprafețe mari de piele - pe spate sau pe piept.


Aplicare: Se aplică pe zonele cu probleme într-un strat de aproximativ 1 mm. Din cauza concentrației ridicate de ingrediente active, se recomandă utilizarea tampoanelor de bumbac. Ar trebui să fie utilizat numai pe zonele cu acnee. Folosiți 1-2 ori pe zi. După aplicare, spălați-vă pe mâini. 
 
Atenționări: Nu utilizați pe pielea deteriorată sau iritată în vreun alt mod. Evitați contactul cu ochii.

Nu conține peroxid benzoic. 
 
3223
 
Conținutul ambalajului: 50 g
 
Țara de origine: Polonia
 
 
 
 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: