Cum să procedați la rănile deschise?

În acest articol, am dori să împărtășim experiența personală a lui Juraj cu produsele noastre în tratamentul unei răni deschise.

Experiența lui Juraj:

Așa am reușit să fac o rană deschisă destul de neplăcută. O neatenție momentană este suficientă și bicicleta vă va pedepsi după cum puteți vedea:

Cum să procedați la rănile deschise


După câteva zile de vindecare proastă, mi-ma făcut o critică internă, că nu am fost la doctor să îmi coase rana, dar pe de altă parte, medicii oricum au mult de lucru, așa că nu am vrut să-i rețin:-)

După cum puteți vedea, nu este doar o rană deschisă, ci și o umflătură, în urma unei lovituri puternice.

Am decis să folosesc două produse, cătina și chaga. Ambele plante au efecte de vindecare puternice și au ajutat perfect la vindecarea rănii. Atenție, dacă rana este încă deschisă și umedă, nu recomand să folosiți creme, doar dezinfectați și păstrați rana curată (de exemplu, cu apă oxigenată). După uscare, puteți folosi fără grijă cremele cu efecte vindecătoare.

Exact după 25 de zile, piciorul arăta astfel:

rany2

Cred că va rămâne o mică cicatrice, dar, ceea ce este important, nu am avut nevoie de cusături și corpul meu a făcut față problemei aproape singur (ok, cu puțin ajutor din partea naturii și a darurilor ei :))

Ei bine, pentru astfel de cicatrici puteți folosi și o altă armă puternică :) - crema chaga, care este destinată direct unor astfel de cicatrici, pielii deteriorate sau chiar problemelor pielii precum psoriazisul.

Aveți alte experiențe? Ce v-a ajutat? Cum v-ați vindecat? Datorită preparatelor naturale sau doar datorită capacității organismului de a se regenera parțial?

Împărtășiți experiența dvs.!

 

Articolul a fost pentru dvs. pregătit de

Juraj

Juraj fotka na Herbatica