Extract din grapefruit - Citrus paradisi - Herbatica - 50 ml

Cod: 3401
50 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
17.7.2024

 Preparat pentru purificarea organismului și întărirea sistemului imunitar, completează dieta obișnuită cu bioflavonoide și vitamina C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Citrus paradisi, extract din semințe de grapefruit, conține un complex de flavonoide biologic active. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E, crescând absorbția fierului. Produsul poate fi utilizat în mod corespunzător pentru a proteja organismul acasă sau în călătorii în țările cu risc. Citrus paradisi conține 84 % extract din semințe de grapefruit, standardizat la conținutul de bioflavonoide 800 mg/100 ml.

Doza recomandată: Administrați de 3 ori pe zi 15 picături diluate într-un pahar cu apă, ceai sau suc de fructe   

Atenționări: Nu este destinat copiilor sub 3 ani. Nu depășiți doza zilnică. Nu lăsați la îndemâna copiilor! Păstrați într-un loc uscat la o temperatură de 5-25 °C. Protejați de lumina directă a soarelui și căldura radiantă! Produsul nu este destinat de a înlocui o dietă variată și echilibrată. 

Compoziție: glicerină, apă (purtători), Citrus paradisi – extract standardizat cu conținut de bioflavonoide de 19,2 mg, vitamina C (acid L-ascorbic) 92 g (115 % din valoarea nutrițională de referință) în doza zilnică 45 de picături.

Conținutul ambalajului: 50 ml

Țara de origine: Republica Cehă                                                                                                               

 

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: