Ulei de brusture - Mirolla - 100 ml

Cod: 0608
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul de brusture este cunoscut în Rusia încă din timpuri imemoriale ca cel mai bun produs de îngrijire a părului și de prevenire a căderii excesive a acestuia, care ulterior ar putea duce la chelire. Este folositor pentru toate problemele care au legătură cu scalpul. Acesta conține inulină naturală, un întreg complex de vitamine, proteine, acizi grași, taninuri și săruri minerale. Poate fi folosit și cu scop preventiv.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de brusture este fabricat printr-o tehnică specială datorită căreia se poate extrage uleiul din rădăcina acestei plante.

Acest ulei prețios conține un amestec divers de vitamine și alte substanțe biologic active, cum ar fi diferite plante medicinale, acizi organici (acid palmitic și stearic), uleiuri esențiale, taninuri, substanțe amare, antibiotice și glicozide.

Tocmai datorită acestor substanțe, uleiul de brusture are un efect benefic asupra proceselor metabolice, ceea ce are un impact pozitiv asupra stării întregului organism.

Este utilizat exclusiv în mod extern în tratamentul mai multor boli de piele (acnee, neurodermatită, psoriazis, răni care nu se vindecă, ulcere etc.) și de asemenea în tratamentul diferitelor tipuri de arsuri și boli ale articulațiilor.

În cazul în care sunteți deranjat de căderea excesivă a părului, cu siguranță trebuie să folosiți acest ulei miraculos.

Efectul său de stimulare a foliculelor părului este științific dovedit, și în același timp previne mătreața, căderea părului și îmbunătățește calitatea generală a scalpului.

Veți aprecia efectul cosmetic pozitiv al acestui ulei în reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii precum și în prevenirea formării ridurilor.

În cazul utilizării în mod regulat, puteți scăpa și de exfolierea excesivă a scalpului iar pielea dvs. va deveni din nou proaspătă și fermă.

Modalitate de utilizare: Se masează uleiul încălzit în baie de apă pe scalp, se pune o cască de baie din plastic și se înfășoară capul cu un prosop. După 20-30 de minute, spălați părul cu șamponul dvs. obișnuit. Repetați 1-2x pe săptămână pe parcursul lunii.
 
Un efect excelent este obținut în cazul utilizării uleiului timp de 2-3 luni, ca parte a unui masaj al scalpului.
 
Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente
 
Compoziție: Extract natural de ulei din rădăcină de brusture.
 
Conținutul ambalajului: 100 ml
 
Țara de origine: Federația Rusă

Parametri suplimentari

Categorie: Uleiuri
Greutate: 0.122 kg
Problema ta: Mătreață
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: