Ulei de brusture cu ierburi medicinale - Mirrolla - 100 ml

Cod: 0598
20 lei
În stoc (5 buc)
Livrare la:
5.10.2023

Se folosește pentru tratamentul rănilor vechi, al eczemelor și al mai multor tipuri de boli de piele; pentru reînnoirea, întărirea și susținerea creșterii părului; ca remediu eficient în lupta împotriva mătreții; în tratamentul psoriazisului, a mătreții; în radiculopatie (afectarea rădăcinilor spinale); ... În combinație cu alte ingrediente vegetale, acest ulei este un agent cosmetic terapeutic eficient.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis și seboree.

Uleiul de brustureeste folosit în dermatologie din vremuri îndelungate. Rădăcinile acestei plante conțin cantități mari de inulină, proteine, ulei esențial, precum și acizi palmitic și stearic, care stimulează atât microcirculația sângelui în capilare cât și metabolismul pielii.

  • Întărește părul, îi oferă suplețe și strălucire
  • Reînnoiește structura părului după colorare și intervenții chimice
  • Pătrunde în profunzime în piele și curăță foliculii de păr
  • Îndepărtează în mod eficient celulele murdare și moarte ale pielii
  • Înlătură mâncărimile și descuamarea scalpului
  • Elimină procesele inflamatorii de la nivelul scalpului

Modalitate de utilizare: se masează uleiul încălzit pe scalp, în apa de baie, se pune o cască de baie din polietilenă și se înfășoară capul cu un prosop. Lăsați să acționeze 20-30 de minute, spălați cu șampon în mod obișnuit. Repetați tratamentul 1-2x pe săptămână pe parcursul lunii

NUMAI PENTRU UZ EXTERN

Compoziție: extracte naturale de ulei din: rădăcină de brusture, frunze de urzică, flori de gălbenele și mușețel și coada-calului.

Conținutul ambalajului: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: