Valeriană - Biosintez - 50 tablete

Cod: 0319
24,21 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Valeriana officinalis sau Valeriană se mai numește și iarba pisicii datorită aromei sale caracteristice care atrage pisicile ca un magnet. În medicina populară este un binecunoscut sedativ, folosit de câteva secole. A fost folosită și de Sf. Hildegard de Bingen. În Evul Mediu era folosită ca și remediu împotriva vrăjilor. A fost folosită și în timpul războaielor mondiale, unde a fost administrată soldaților pentru a-i calma. Este folosită în cazul insomniilor (în special cele cauzate de epuizare).

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active: extract de valeriană 20 mg în 1 comprimat.

Substanțe adăugate: carbonat de magneziu, amidon, lactoză, zaharoză, agent anticongelant - talc, polivinilpirolidonă, zahăr din sfeclă, emulgator - dioxid de siliciu, stearat de magneziu, stearat de calciu, dioxid de titan, dioxid de siliciu, colorant - E171, galben de chinolină, luciu - ceară de albine, ulei de floarea-soarelui

Modalitate de utilizare: 1 comprimat de 2-3 x pe zi, după mese.

Atenționări: Nu depășiți doza recomandată. Nu utilizați ca substitut pentru o dietă variată. Dacă aveți întrebări, consultați-vă medicul sau farmacistul!

Atenționări în temeiul Regulamentului Comisiei EU: Acest produse sunt înregistrate ca suplimente alimentare. Nu este aprobat în mod oficial și nu este considerat a fi un medicament. Nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Nu depășiți doza recomandată. A nu se utiliza ca substitut al unei diete variate.

Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de cel mult +25 °C, nu lăsați la îndemâna copiilor

Ambalaj: 50 comprimate

Greutate conținut: 9,5 g

Țara de origine: Rusia

Atenționări: Acest produse sunt înregistrate ca suplimente alimentare. Nu este aprobat în mod oficial și nu este considerat a fi un medicament. Nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Durata minimă de valabilitate este indicată pe ambalaj.

Parametri suplimentari

Categorie: Suplimente nutritive
Greutate: 0.018 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: