Set 2x Mastic Active + test pentru helicobacter – pentru un stomac sănătos și susținerea digestiei

Cod: 3214
439,10 lei
În stoc (5 buc.)
Livrare la:
28.3.2023

Mastic Active – mastic de Chios pur cu o cultură activă de drojdie probiotică și o tulpină specială a bacteriei Lactobacillus reuteri DSM17648. Masticul de Chios ajută la menținerea sănătății stomacului și favorizează o digestie sănătoasă. Saccharomyces boulardii este o drojdie probiotică specială care rezistă la antibiotice, la acizii stomacali puternici și la efectele antibacteriene ale masticului de Chios.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Setul conține: 2x pachete de Mastic Active + test pentru helicobacter

Test pentru helicobacter: Un test foarte sensibil și sigur pentru depistarea prezenței Helicobacter pylori, care poate fi efectuat în confortul propriei locuințe. Nu mai este nevoie să vă vizitați medicul pentru un test helicobacter pylori.

Masticha Active este un produs de origine slovacă care a luat naștere din combinarea masticului autentic Chios cu cultura rară de drojdie Saccharomyces boulardii și tulpina specială de bacterii Lactobacillus reuteri DSM17648. Această combinație de mastic, Saccharomyces boulardii și Lactobacillus reuteri DSM17648 face din Mastic Active un produs unic pe piața slovacă.

Datorită conținutului de mastic din Chios contribuie la armonizarea microflorei intestinale. Mastic Active este prelucrată sub formă de capsule oferind astfel o precizie mai bună a dozei și ușurință utilizării. Masticul de Chios susține sănătatea stomacului și a tractului intestinal.

Mastic Active se recomandă persoanelor care doresc să susțină tractul intestinal prin metode naturale. Mastic Active este cel mai popular produs fabricat din mastic și se bucură de o mare popularitate în rândul utilizatorilor, care descriu cum au dispărut unele simptome ale problemelor digestive, printre care și: dureri abdominale, arsuri la stomac, balonare, greutate în stomac. Aceste probleme digestive pot fi simptome ale prezenței Helicobacter pylori în stomac, așa că se recomandă efectuarea unui test la domiciliu pentru Helicobacter pylori.

Utilizare recomandată: Mastic Active se administrează ca supliment alimentar cu cel puțin 20 de min. înainte sau între mese.

- nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani

- copiii de vârsta între 4-5 ani, femeile însărcinate și care alăptează: pot administra numai după consultarea medicului

- copiii de vârsta între 6-10 ani: doza recomandată este de 2 ori pe zi 1 capsulă

- copiii de vârsta între 11-14 ani: doza recomandată este de 3 ori pe zi 1 capsulă

- copiii cu vârsta peste 15: doza recomandată este de 3 ori pe zi 2 capsule (doza standard)

Pentru a obține efecte optime, recomandăm ca adulții să folosească 2 tablete de Mastic Active de 3x pe zi, timp de cel puțin 1 lună, ideal este să urmeze o cură de Mastic timp de 50 de zile.

Depozitare: Depozitați comprimatele Masticha într-o încăpere uscată, la o temperatură de cel mult 25 °C, într-un recipient sigilat.

zlozenieRO-3214

Conținutul ambalajului:  2x Mastic Active + test pentru helicobacter

Țara de origine:  Mastic de Chios - Grecia, insula Chios, Saccharomyces boulardii - Bulgaria

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: