Set 2x Mastic Active - pentru susținerea digestiei + oțet de mere gratuit

Cod: 3210
400 lei
În stoc (8 buc)
Livrare la:
3.10.2023

Masticul de Chios ajută la menținerea sănătății stomacului și favorizează o digestie sănătoasă. Saccharomyces boulardii este o drojdie probiotică specială care rezistă la antibiotice, la acizii stomacali puternici și la efectele antibacteriene ale masticului de Chios. Lactobacillus reuteri DSM17648 influențează în mod pozitiv durata terapiei. Oțetul de mere favorizează descompunerea eficientă a masticului de Chios. efectele terapiei.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Conținutul ambalajului:

  • 2x Mastic Active – mastic de Chios cu o cultură activă de drojdie probiotică și o tulpină specială de Lactobacillus reuteri DSM17648.
  • Oțetul de mere din pachetul gratuit susține distribuția eficientă a masticului de Chios în stomac și, prin urmare, și efectele terapiei.

Mastic Active

Mastic Active este un produs de origine slovacă care a luat naștere din combinarea masticului autentic de Chios cu cultura rară de drojdie Saccharomyces boulardii și tulpina specială de bacterii Lactobacillus reuteri DSM17648. Această combinație de mastic, Saccharomyces boulardii și Lactobacillus reuteri DSM17648 face din Mastic Active un produs unic pe piața slovacă.

Datorită conținutului de mastic din Chios produsul contribuie la armonizarea microflorei intestinale. Mastic Active este prelucrată sub formă de capsule oferind astfel o precizie mai bună a dozei și ușurință utilizării. Masticul de Chios favorizează sănătatea stomacului și a tractului intestinal.

Active este recomandat acelor persoane care sunt interesate de un remediu natural pentru problemele digestive. Mastic Active este cel mai popular produs fabricat din mastic și se bucură de o mare popularitate în rândul utilizatorilor, care descriu cum au dispărut unele simptome ale problemelor digestive, printre care și: dureri abdominale, arsuri la stomac, balonare, greutate în stomac.

Aceste probleme digestive pot fi simptome ale prezenței Helicobacter pylori în stomac, așa că se recomandă efectuarea unui test la domiciliu pentru Helicobacter pylori.

De este importantă utilizarea oțetului de mere împreună cu masticul?

Recomandăm folosirea oțetului de mere împreună cu masticul. Stimulează producția de sucuri gastrice și de enzime necesare pentru buna funcționare a tractului digestiv. Oțetul de mere stimulează dizolvarea Masticha din Chios în stomac și absorbția mai bună a acestuia, și deci și efecte optime. Producția adecvată de sucuri gastrice este esențială pentru acțiunea masticului. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu se recomandă combinarea masticului cu inhibitori ai pompei de protoni.

Oțetul conține 0,6% alcool, ceea ce reprezintă cantitatea oficială permisă.

Doza recomandată - oțet de mere: amestecați1 linguriță, cel mult o lingură de oțet în 2-3dcl de apă și consumați, de preferință, înainte de masă. Folosiți 1-3 x pe zi.

Atenționări: La începutul terapiei, mai ales dacă suferiți de ulcer gastric, recomandăm începerea folosirii oțetului de mere doar după circa 7-10 zile de la începerea folosirii masticului. În primele câteva zile, luați oțetul între mese, nu înainte de mese. Treceți treptat la administrarea înainte de mese. Oțetul de mere este nepasteurizat, nefiltrat, produs în Slovacia. Este fabricat din mere organice, fără stropiri și îngrășăminte. 

Doza recomandată - Mastic Active:  se administrează ca supliment alimentar cu cel puțin 20 de min. înainte sau între mese. 

- nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani

- copiii de vârsta între 4-5 ani, femeile însărcinate și care alăptează: pot administra numai după consultarea medicului

- copiii de vârsta între 6-10 ani: doza recomandată este de 2 ori pe zi 1 capsulă

- copiii de vârsta între 11-14 ani: doza recomandată este de 3 ori pe zi 1 capsulă

- copiii cu vârsta peste 15: doza recomandată este de 3 ori pe zi 2 capsule (doza standard)

Pentru a obține efecte optime, vă recomandăm să luați 2 tablete de Mastic Active de 3x pe zi, timp de cel puțin 1 lună, ideal este să urmați o cură de Mastic timp de 50 de zile.

Depozitare: Depozitați comprimatele de mastic într-o încăpere uscată, la o temperatură de cel mult 25 °C, într-un recipient sigilat.

Atenționări: Copiii de vârsta sub 6 ani, femeile însărcinate și care alăptează pot administra Mastic Active numai după ce au consultat medicul. Aveți grijă dacă aveți tensiune arterială scăzută sau dacă luați medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale crescute. Masticul de Chios previne oxidarea colesterolului LDL și depozitarea acestuia în pereții vaselor de sânge, scăzând în mod indirect tensiunea arterială. Administrarea de mastic de Chios nu este, de asemenea, recomandată persoanelor cu reacții alergice la rășină. Mastic îmbogățit cu probiotice - Mastic Active conține drojdie probiotică și nu se recomandă pacienților cu cateter venos central.

zlozenieRO-3210

Conținutul ambalajului: 2 x Mastic Active 100 buc + oțet de mere 350 ml

Țara de origine: Grecia, Slovacia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: