Marmeladă ROYAL pentru accelerarea bronzului Biobaza - 250 ml

Cod: 1430
97,63 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Formula naturală și inovatoare este destinată obținerii bronzării rapide, precum și pentru obținerea unui culori uniforme a pielii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Marmelada Royal, pentru un bronz rapid este îmbogățită cu extract de morcov negru, "regina neagră", bogat în antocieni și betacaroten cu puternice proprietăți antioxidante, care ajută la bronzarea pielii. Datorită uleiurilor hrănitoare de măsline, de gălbenele, de nucă și de vitamina E, pielea dumneavoastră va fi protejată împotriva deshidratării și a îmbătrânirii premature chiar și în timpul expunerii la soare.

Este ușor de îndepărtat.

Marmelada este foarte plăcută la atingere, și oferă un aspect plăcut pielii după câteva sesiuni de bronzare.

Nu vă speriați, nu este vorba de marmelada pe care o cunoașteți din copilărie. Crema are doar o textură asemănătoare marmeladei, de aceea producătorii i-au dat în glumă acest apelativ amuzant. 

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Repetați procedura după baie. Nu este recomandată persoanelor cu piele sensibilă sau copiilor.

Atenționări: Nu vă expuneți foarte mult la soare, chiar dacă folosiți produse cu protecție solară.

Ingrediente naturale: Extract de morcov purpuriu, ulei de nucă, ulei de măsline, ulei de gălbenele, ulei de nucă de cocos, pudră de cacao, ulei de floarea-soarelui, ulei de roșii

1430

Depozitare: Depozitați la temperaturi de cel mult 25 °C

Volum: 250 ml

Țara de origine: Croația

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: