Lapte de corp pentru după bronzare, cu aloe vera și cătină, Bio - Eco Cosmetics - 75 ml

Cod: 2289
39,35 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Lapte de corp BIO pentru după bronzare, cu conținut de aloe vera și cătină, care răcorește și calmează pielea afectată de soare. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lapte de corp 100% natural pentru după bronzare de la Eco Cosmetics.

Ingrediente active:

  • Extractul BIO de aloe vera răcorește și împrospătează pielea după expunerea la soare.
  • Extractul BIO de cătină ajută pielea să se regenereze în mod natural și să își redobândească catifelarea. 

Toate produsele Eco Cosmetics sunt 100% naturale, organice și beneficiază de certificarea EcoCert. Brand-ul este excepțional prin faptul că proporția de ingrediente BIO din componente vegetale este de 95-100%, ceea ce nu veți găsi în altă parte, pentru această categorie de prețuri.

Uleiurile și uleiurile esențiale utilizate sunt certificate de Demeter Biodynamic Agriculture. Ele sunt produse fără emisii de CO2. Și, bineînțeles, nu sunt testate pe animale și nu au componente de origine animală.

 

2289

Volum: 75 ml

Țara de origine: Germania

Produsele Eco Cosmetics conțin ulei de palmier? Nu.

Am obținut direct de la producător confirmare scrisă că nu există ulei de palmier sau derivați ai acestuia în produsele lor. Materiile prime sunt alese astfel încât să fie complet lipsite de OP. Chiar și în lumea produselor cosmetice organice naturale de înaltă calitate, acest lucru este încă un fenomen foarte rar, deoarece nu este ușor de realizat. De fapt, unele materii prime pot fi fabricate din uleiuri diferite, iar furnizorii de materii prime nu pot, de obicei, să ofere o garanție de 100% că în ingrediente nu pot fi derivați ai OP. Tocmai de aceea ne place atât de mult brand-ul Eco Cosmetics - sunt cu adevărat consecvenți.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: