Cremă cu protecție solară SPF 25, Bio - Eco Cosmetics - 75 ml

Cod: 2291
64,33 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

BIO Cremă cu protecție solară 100% naturală cu cătină, măsline și substanțe minerale ce protejează instantaneu pielea de razele UVA și UVB. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Crema solară 100% naturală de la Eco Cosmetics cu SPF 25 conține extracte și uleiuri din cătină și măsline, ideale pentru îngrijirea pielii și a preveni uscarea acesteia. Și, în plus, miroase frumos, delicat.

Ingrediente active:

  • extracte și uleiuri de cătină - care calmează pielea și orice iritație cauzată de soare
  • extracte și uleiuri din măsline hidratează pielea și împiedică uscarea acesteia

Conține filtre minerale 100% naturale pentru o protecție instantanee împotriva razelor solare UVA și UVB. Protecția completă împotriva razelor UVA este asigurată de o variantă specială de dioxid de titan UV Titanium Dioxide, care este special creată în acest scop. Fără filtre chimice, nanotehnologie, parfumuri artificiale sau derivați din petrol, ca în cazul ecranelor solare obișnuite.

Toate produsele Eco Cosmetics sunt 100% naturale, au calitate BIO și beneficiază de certificarea EcoCert. Brand-ul este excepțional prin faptul că proporția de ingrediente BIO din componente vegetale este de 95-100%, ceea ce nu veți găsi în altă parte, pentru această categorie de prețuri.

Uleiurile și uleiurile esențiale utilizate sunt certificate de Demeter Biodynamic Agriculture. Ele sunt produse fără emisii de CO2. Și, bineînțeles, nu sunt testate pe animale și nu au componente de origine animală.

 

2291

Conținutul ambalajului: 75 ml

Țara de origine: Germania

Produsele Eco Cosmetics conțin ulei de palmier? Nu.

Am obținut direct de la producător confirmare scrisă că nu există ulei de palmier sau derivați ai acestuia în produsele lor. Materiile prime sunt alese astfel încât să fie complet lipsite de OP. Chiar și în lumea produselor cosmetice organice naturale de înaltă calitate, acest lucru este încă un fenomen foarte rar, deoarece nu este ușor de realizat. De fapt, unele materii prime pot fi fabricate din uleiuri diferite, iar furnizorii de materii prime nu pot, de obicei, să ofere o garanție de 100% că în ingrediente nu pot fi derivați ai OP. Tocmai de aceea ne place atât de mult brand-ul Eco Cosmetics - sunt cu adevărat consecvenți.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: