Mască-balsam fortifiantă pentru păr, cu shungite și antioxidanți - Fratti - 180 ml

Cod: 0556
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
22.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Masca balsam hrănește, regenerează, după utilizare lasă părul strălucitor și puternic pe toată lungimea sa. Acționează împotriva căderii părului și a mătreții. Shungite-ul Karelian foarte activ îmbunătățește microcirculația sângelui în celulele scalpului, furnizează microelemente esențiale și întărește rădăcinile părului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Se aplică pe părul spălat și umed, se întinde uniform pe întreaga lungime a părului, se lasă să acționeze timp de 1-3 minute și se clătește bine cu apă.

Conținutul pachetului: 180 ml

Țara de origine: Rusia

 

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu potentilla alba, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvoltecreme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia

Mai multe despre shungite puteți afla aici, pe blogul nostru.

zlozenieEN-0556

 

Parametri suplimentari

Categorie: Produse cosmetice pentru păr
Greutate: 0.196 kg
Problema ta: Mătreață
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: