Ulei esențial de Brad siberian - Mirolla - 25 ml

Cod: 3767
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul esențial ajută în caz de gripă, răceală, inflamații ale căilor respiratorii. Curăță și netezește pielea, reduce umflăturile, ajută la eliminarea acneei, previne transpirația excesivă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Bradul siberian este un conifer frumos, puternic și veșnic verde, originar din taiga Asiei Centrale și din regiunea râului Volga. Longevitatea și rezistența bradului se datorează rașinii sale cu efecte antifungice și antiseptice, care protejează în mod fiabil lemnul.

Uleiul esențial este, prin urmare, un produs excelent în caz de gripă, răceală, inflamații ale căilor respiratorii și alte boli infecțioase. Îmbunătățește starea de spirit, crește vitalitatea, tonifică și încălzește. Preparatele de masaj care conțin ulei de brad elimină durerile musculare și umflăturile. Acțiunea antiseptică, antibacteriană și antifungică, în caz de infecții și inflamații ale căilor respiratorii, încălzește și ameliorează durerea.

Mod de utilizare: Pentru aromatizarea încăperilor, pentru masaj: se amestecă 10 picături de ulei esențial cu 1-2 linguri de ulei cosmetic sau de masaj, pentru baie: se adaugă 4-7 picături de ulei esențial în apă la temperatura de 37-40 °C.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului, evitați contactul cu ochii, nu lăsați la îndemâna copiilor. Utilizați cu prudență în timpul sarcinii.

3767

Volum: 15 ml

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: