Shuster Ovis – Olio Gel - cu ardei iute, pentru a hrăni cartilajele și celulele musculare îmbătrânite - cu efect de încălzire - 70 g

Cod: 0373
48,71 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gelul cu efect de încălzire este ideal pentru hrănirea cartilajelor și a celulelor musculare îmbătrânite. Are un puternic efect de încălzire. Poate fi folosit pentru masajul articulațiilor și a mușchilor. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Este folosit ca un ajutor în prevenirea inflamațiilor, degenerărilor, a mușchilor, articulațiilor și coloanei vertebrale bolnave și slăbite.

În medicina populară, uleiul de oaie a fost folosit de câteva secole ca unul dintre ingredientele unguentelor și balsamurilor medicinale. În plus, în ceea ce privește compoziția chimică, uleiul de oaie este similar cu un lubrifiant natural al pielii și promovează penetrarea eficientă a vitaminelor, macro și microelementelor, substanțe bioactive în profunzimea pielii, are efecte de înmuiere, hrănire, hidratare, regenerare și protecție, ca urmare, din cele mai vechi timpuri, este una dintre cele mai populare componente ale diferitelor produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a pielii problematice, uscate și lăsate.

Ingrediente active: smântână din lapte de oaie australiană, extract de ardei iute, pelin, ulei de ghimbir, ulei de eucalipt, ulei de pin și ulei de arbore de ceai australian.

Modalitate de utilizare: Aplicați gelul de 2-3 ori pe zi pe zona afectată. Durata de utilizare: 2-3 săptămâni. Dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat după o pauză de o săptămână.

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingredientele cremei

Compoziție: Aqua, PEG 400, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PCA Isostearate, Hydroxyethylated Lanolin, Zingiber Officinale Root Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Oil-SC-Artemisia Absinthium Extract, Capsicum Annum Water and Alcohol Extract, Camphor, Menthol, Methyl Salicylate, Na-EDTA, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Methylisothiazolinone, Triethanolamine, Perfume compound

Conținut: 70 g

Țara de origine: Rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Medicina naturistă
Greutate: 0.094 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: