Moringa COMPLETE - multivitamine unice și naturale - Moringa Caribbean - 120 capsule

Cod: 3404
260,22 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Frunzele de moringa din Caraibe conține o combinație perfectă de vitamine naturale: A, E, B1, B6, C și K. Noi am adăugat și vitamine naturale D, B12 și C. Este un produs unic cu adevărat natural. Susține imunitatea, în principal datorită conținutului natural de vitamina D și, de asemenea, susține rezistența la viruși și coronaviruși datorită quercetinei.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MORINGA CARIBBEAN COMPLETE conține 120 capsule de pulbere de înaltă calitate din frunzele arborelui Moringa îmbogățit cu vitamina D, vitamina B12 și o doză suplimentară de vitamina C extrasă din fructele de măceșe. COMPLETE este un amestec perfect și ușor de absorbit de vitamine, minerale și antioxidanți într-o combinație ideală direct din atelierul naturii.

Moringa este în prezent considerată una dintre cele mai complexe super-alimente din lume. Este o sursă bogată de calciu, magneziu, fier, fosfor, vitamina E, A și sursa de vitamine din grupul B. Moringa conține Querecin, o substanță care promovează imunitatea împotriva virușilor. Pentru o compoziție perfectă și completă îi lipsește doar o doză suplimentară de vitamina D, vitamina C și B12. Produsul nostru COMPLETE este îmbogățit cu aceste vitamine!

Ingrediente active:

 • VITAMINA D

Aportul suficient de vitamina D nu poate fi asigurat numai prin dietă. Deficitul acesteia a fost până acum asociată cu apariția osteoporozei, iar mai târziu a apărut și imunitatea scăzută și boli infecțioase frecvente. În prezent, se evidențiază importanța vitaminei D în prevenirea anumitor boli grave:

 • boli cardiovasculare și tensiunea arterială ridicată
 • diabetul de tip 1 și 2
 • boli neurodegenerative.

Durerile musculare și sistemul imunitar slăbit , eventual probleme cu digestia reprezintă cauzele deficienței de vitamina D – acestea sunt primele semne de avertizare. Produsul nostru Complete asigură o cantitate suficientă per doza zilnică și, de asemenea, garantează absorbția maximă a vitaminei. Moringa este, de asemenea, o sursă de magneziu și calciu, fără de care suplimentarea cu vitamina D nu ar aduce niciun folos.

 • VITAMINA B12

Cu deficit de vitamina B12 se luptă toți cei care au optat pentru veganism și vegetarianism sau au un aport inadecvat de nutrienți. Problema deficienței se manifestă în special în creșterea concentrației de homocisteină în organism, ceea ce duce la un risc crescut boli cardiovasculare. Lipsa de vitamina B12 se poate manifesta și prin stări de oboseală, amețeli, și la copii prin diferite neajunsuri.

Moringa Caribbean Complete asigură un aport suficient de această vitamină pentru copii și adulți.

 • VITAMINA C

Vitamina C se numără printre substanțele nutritive esențiale, pe care le poate produce organismul nostru, dar care depind de aportul lor adecvat în dietă. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, rareori reușim să obținem o cantitate suficientă de această vitamină printr-o dietă obișnuită. Acest lucru se datorează cerințelor enorme ale corpului nostru – în perioada de stres, diverse boli, infecții, dar și exerciții fizice și antrenamente. Știm de mult că, mai ales în perioada de toamnă și iarnă, este necesar să o suplimentăm. Tocmai de aceea, am îmbogățit produsul nostru cu sursă de calitate de vitamina C – și anume cu extract de fructe de măceșe, care împreună cu cătina, este una dintre cele mai bune surse naturale ale vitaminei C.

 • MORINGA DIN CARAIBE (MORINGA CARIBBEAN)

Studiile științifice au demonstrat că frunzele de Moringa prezintă efecte benefice asupra organismului datorită conținutului variat de substanțe active naturale (polifenoli, flavonoide, vitamine, aminoacizi, alcaloizi, taninuri). Datorită vitaminelor cu efect antioxidant, moringa stimulează creșterea sănătoasă și dezvoltarea celulară, are un efect anti-îmbătrânire și crește imunitatea organismului. Prin intermediul grupului de vitamine B (B1 - tiamină, B2 - riboflavină, B3, B6 - piridoxina) acționează pentru a stabili activitatea mentală, stimulează activitatea creierului și inhibă acțiunea toxinelor în organism.

 ÎN CE SITUAȚII SĂ OPTAȚI PENTRU MORINGA CARIBBEAN COMPLETE

 • dacă vă simțiți obosiți pe termen lung
 • sistem imunitar scăzut și boli frecvente
 • în cazul bolilor inflamatorii frecvente
 • pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, diabet și bolile cronice ale civilizației
 • pentru prevenirea osteoporozei
 • pentru efecte antioxidante și antiinflamatorii

Dozare:

 • Doza zilnică pentru adulții cu vârsta peste 18 ani - 2×2 capsule (dimineața și seara).
 • Doza zilnică pentru copii de la 3 - 18 ani - 2×1 capsule (dimineața și seara).
 • Se administrează capsulele după masă pentru o biodisponibilitate și o absorbție mai mare a nutrienților, consumați cu un pahar de apă 200 ml

Nu s-au observat efecte secundare ale utilizării.

zlozenieRO-3404

Atenționări: Nu este recomandat pentru copii mai mici de 3 ani, femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C, într-un recipient bine închis. Protejați împotriva umidității, înghețului, luminii directe a soarelui și căldurii radiante. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentul alimentar nu trebuie folosit ca și înlocuitor al unei diete variate. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu sunt destinate de a înlocui o dietă variată și echilibrată. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Conținut: 120 capsule

Țara de origine: Slovacia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: