Set de produse naturale pentru negi: Vaselină și cremă cosmetică "negelariță" + extract de negelariță alpină gratuit

Cod: 2234
63 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Pachetul conține 3 produse pentru a ajuta împotriva negilor, calusurilor și a creșterilor la nivelul pielii - aici primiți și Doctor Vedova Horský negelariță - extract de rostopască pentru negi - 1,2ml gratuit, ca și cadou. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

1. Doctorul Vedova Horský negelariță - extract de rostopască pentru negi - 1,2ml - gratuit, ca și cadou. 

Remediu natural pentru corectarea defectelor pielii - ale tenului, îndepărtează negii, bătături uscate și papilomele. Papiloame și bătături uscate - aplicați de 2x pe zi timp de 2 - 10 zile. Negi - aplicați 1x pe zi timp de 2 - 3 zile, înainte de utilizare, aburiți energic zona pe care se află negul și apoi îndepărtați ușor pielea.

 Modalitate de utilizare: se masează zona cu un bețișor de plastic și se lasă să acționeze - pe față și pe gât 7-10 minute, pe corp 10-12 minute. Dacă zona pe care doriți să o tratați este mare, folosiți un tampon de bumbac.

Atenționări: alergii individuale la oricare dintre ingrediente, aveți mare grijă ca balsamul să nu intre în ochi și să atingă mucoasele. Protejați produsul de copii. Fiola trebuie să fie mereu ermetic închisă – atenție, lichidul este foarte urât mirositor.

Condiții de depozitare: într-un loc întunecat, la temperatura camerei

Substanțe active : extract de rostopască, gențiană, rododendron auriu

Țara de origine : Rusia

zlozenieRO-2234-1

2. Negelariță - rostopască gel împotriva calusurilor și bătăturilor - 50 g

Un produs eficient împotriva negilor, calusurilor uscate și papilomelor. Acționează pozitiv asupra pielii cu probleme.

Modalitate de utilizare: Întindeți o cantitate mică de gel în mod uniform pe o zonă curată a pielii problematice. Poate fi folosit pe tot parcursul zilei și seara înainte de culcare.

Atenționări: Alergie individuală la oricare dintre ingrediente

Volum: 50 g

Țara de origine: RU

zlozenieRO-0244

 

 3. Cosmetice Nevská - Vaselină 40 ml

Vaselina cosmetică înmoaie și protejează pielea mâinilor și a corpului. Vaselina netezește perfect pielea și o protejează de influențele negative ale mediului datorită compoziției sale de parafină lichidă neutră. Poate combina mai multe funcții: protejează pielea, o înmoaie și are un efect antiinflamator.

Ingredient activ: extractul de mușețel are un efect calmant, ameliorează iritația și reduce probabilitatea unei reacții alergice.

Dozare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe pielea uscată sau în jurul negilor, bătăturilor pentru a proteja pielea sănătoasă.

zlozenieRO-1569

Volum: 40 ml

Țara de origine: Federația Rusă

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: