Loțiune de corp franțuzesc " Piele catifelată" - EOLab- 50 ml

Cod: 1812
10,01 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
20.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Loțiunea de corp franțuzească învăluie pielea cu un parfum delicat, de fructe. Oferă o catifelare mătăsoasă și oferă ameliorare după expunerea la soare, ajutând la regenerarea pielii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Loțiunea de corp franțuzească învăluie pielea cu un parfum delicat, de fructe. Oferă o catifelare mătăsoasă și oferă ameliorare după expunerea la soare, ajutând la regenerarea pielii. Are un efect hrănitor, de întărire și de tonifiere - ceea ce ajută la menținerea unei stări perfecte a pielii.

Datorită ambalajului mic și practic, veți avea întotdeauna loțiunea cu dvs. în fiecare avion, vapor sau tren cu care călătoriți.

Conține peste 98,7% ingrediente de origine vegetală.

Nu conține Parabeni, Siliconi și coloranți.

Substanțe active:

  • Rodia întărește pielea și îi oferă elasticitate. Hidratează și hrănește, întărește, este antiinflamator și îmbunătățește tonusul pielii. În plus, calmează iritațiile, reduce umflăturile și accelerează vindecarea leziunilor minore și a rănilor.
  • Piersica îngrijește pielea, o hrănește, împrospătează, regenerează, hidratează și o netezește. În plus, ajută la menținerea umidității la nivelul celulelor pielii.
  • Magnolia are un puternic efect de întinerire, antibacterian și de tonifiere. Calmează și hidratează cu grijă.
  • Uleiul de lavandă are proprietăți antibacteriene, regenerative, de susținere a pielii, calmante și tonifiante.

Mod de utilizare: Aplicați crema pe pielea curată, masați și lăsați să se absoarbă.

INCI: Aqua, apă din flori de frunze de Vaccinium Vitis, ulei organic de Armenian Vulgaris, glicerină, trigliceride caprilice/caprice, peptide de ovăz Sativa, ulei de Lavandula Angustifolia, extract de Armenian Vulgaris, extract de scoarță de Magnolia acuminata, extract de rodie, polimer încrucișat acrilat/vinilisodecanoat, parfum*, hidroxid de sodiu, acid benzoic, acid sorbic, acid dehidroacetic, alcool benzilic.
* Perfume - parfum natural compus din uleiuri și unturi.

Consumați: până la - vezi ambalaj.

Producător: Rusia

Depozitare: la temperaturi între + 5 °C și +25 °C.

Volum: 50 ml

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: