Cremă regeneratoare pentru herpes, herpes bucal și infecții cutanate - Malavit - 75 ml

Cod: 0258
81,31 lei –32 %
malavit krém
81,31 lei –32 % 54,82 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Produs natural multifuncțional cosmetic și pentru igienă, extrem de eficient pentru uz extern, cu efect antiseptic, antiinflamator, odorizant, hidratant și emolient, care ajută la regenerarea pielii. Poate fi folosit ca loțiune preventivă împotriva dermatitei, acneei, pe pielea sensibilă, pentru degerături și arsuri, pentru umflături cauzate de mușcăturile insectelor. Potrivit pentru folosirea pe herpes și herpes bucal, precum și pe alte infecții ale pielii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aceasta ajută la:

-herpes, herpes zoster

infecții ale pielii

răni și zgârieturi

bășici

utilizare:

  • Pentru leziuni ale pielii, țesuturi moi sau vânătăi pe corp se recomandă aplicarea cremei prin frecare, de 2-4 ori pe zi.
  • Pentru leziuni și inflamații ale țesuturilor moi și musculo-scheletice (entorse, luxații, întinderi de ligamente), crema se masează după caz pe zona lezată pentru reducerea umflăturii și a durerii.
  • Pentru leziuni nazale, pentru reducerea umflăturii și a durerii, se recomandă aplicarea cremei (fără a freca) de 2-4 ori pe zi.
  • Pentru răceli se recomandă să lubrifiați membrana mucoasă din nas, de asemenea, aplicați crema pe suprafața nasului și pe pielea gâtului de 4-8 ori pe zi.
  • În cosmetică, gelul cremă Malavit este utilizat pentru a trata pielea cu probleme, a preveni inflamația precum și îmbătrânirea prematură a pielii. Este necesară utilizarea zilnică a gelului cremă, precum și aplicarea acestuia pe pielea curată.
  • În dermatologie, gelul cremă Malavit se folosește în cazul primelor semne de răceală la nivel bucal (herpes bucal, herpes). Aplicați crema pe zona cu probleme de 3-4 ori pe zi, nu clătiți locul de aplicare. Se recomandă utilizarea împreună cu loțiunea Malavit.
  • Contraindicațiile pot apărea în cazul intoleranței individuale la componentele individuale. Malavit este testat dermatologic.

 

Depozitare: A se păstra la temperaturi cuprinse între +5 °C și +25  °C.

Modalitate de utilizare: aplicați crema-gel pe zona afectată de 2-4 ori pe zi, nu spălați.

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente

Compoziție: gel, malavite, glicerină, mentol, glicerit-8 din semințe de struguri

Conținut: 75ml

Țara de origine: rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Creme de corp
Greutate: 0.1 kg
Problema ta: Veruci
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: