Balsam de corp Vishnevsky - Altajvitaminy - 30 g

Cod: 0817
30,32 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsamul conține ingrediente antiseptice și antibacteriene, susține uscarea și revitalizarea naturală a pielii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ajută la vindecarea arsurilor, rănilor și degerăturilor. Această cremă este, de asemenea, utilizată pentru pacienții care suferă de escare. Produsul poate duce la rezultate mai bune de vindecare în cazul persoanelor care se luptă cu ulcerele de decubit.

Modalitate de utilizare: Aplicați crema de 5-6 ori pe zi pe zona afectată, după aplicare bandajați zona cu un pansament.

Atenționări: Nu se recomandă utilizarea în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

zlozenieRO-0817

Conținut: 30 g

Țara de origine: Rusia

Ne ocupăm cu produsele medicinale rusești încă din 2015 și, de-a lungul anilor, am selectat câteva produse care merită cu adevărat încercate. Ați auzit de Chaga sau Mumio ? Dar de cedru? Aceste substanțe sunt tipice pentru medicina tradițională rusească. Dacă doriți să citiți mai multe despre medicina tradițională rusă, v-am pregătit un articol despre aceasta.

Originea acestui balsam specific este legată de profesorul rus de medicină Alexander Vasilyevich Vishnevsky. Pe lângă activitatea sa din Kazan, a avut stagii de lucru în Germania și Franța, unde a studiat novocaina anestezică în tratamentul proceselor inflamatorii în cazul rănilor purulente greu de vindecat.

După întoarcerea sa în Rusia, a lucrat la Moscova, unde a conceput un sistem de tratament pentru astfel de afecțiuni, combinând curățarea rănilor cu novocaină, aplicarea ulterioară a unui balsam cu o consistență subțire și bandajarea locului. Balsamul conținea gudron de mesteacăn și xeroform (bismut tribromofenolat) ca principale ingrediente de vindecare, completate cu ulei de ricin și liniment - o substanță care accelerează prin iritare fluxul sanguin în jurul rănii și accelerează procesul de vindecare).

A obținut rezultate foarte bune în tratamentul pacienților, dar balsamul său pe bază de ulei a fost făcut celebru abia de către fiul său, Alexander Alexandrovich Vishnevsky, care a fost chirurg militar în timpul Marelui Război Patriotic (1941-1945) și a salvat multe vieți datorită efectelor antibacteriene puternice ale balsamului. Timp de mulți ani, preparatul a făcut parte din farmaciile de casă din fosta URSS și chiar și astăzi este încă foarte căutat ca și remediu complementar în tratamentul rănilor greu de vindecat, al escarelor, arsurilor, ulcerelor purulente sau al acneei purulente problematice. Este un remediu foarte bun, împreună cu o curățare temeinică și regulată a rănilor.

Este încă un balsam "național", la care nu pot renunța în special generațiile de mijloc și mai în vârstă de pe teritoriul Federației Ruse (FR). Potrivit www.pubmed.gov, acesta acționează asupra a 15 specii de bacterii. Pe teritoriul FR, balsamul este produs de: Altajvitaminy, Jaroslavskaja farmfabrika, Zeljonaja Dubrava, Moskovskaja farmfabrika.

Surse:https://www.asna.ru/product/vishnevskogo_liniment/

 

 
 
 
 
 
 

Parametri suplimentari

Categorie: Creme de corp
Greutate: 0.04 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: