Ceai de sunătoare - Lekraset - 50 g

Cod: 3744
20,14 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ceaiul de sunătoare are un efect antiinflamator asupra membranei mucoase a tractului digestiv, ajută la ameliorarea spasmelor, restabilește peristaltismul normal și capacitatea digestivă a tractului gastro-intestinal.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Sunătoarea are efecte antiinflamatoare și diuretice, care ajută în cazul inflamației tractului urinar. Este folosită de mulți ani pentru problemele digestive, ulcere gastrice, urinarea în pat la copii și afecțiuni ginecologice feminine. Este, de asemenea, eficient pentru migrene, dureri de cap, are un efect calmant și ajută la ameliorarea stresului și nervozității. Ceaiul de sunătoare aduce sentimente de bucurie, deoarece ameliorează anxietatea, rezolvă problema insomniei și are un efect benefic asupra nervozității și stresului.

Mod de utilizare: Se toarnă 200 ml de apă clocotită peste 1 lingură de ceai și se încălzește, într-o baie de apă timp de 15 minute, amestecând frecvent, apoi se răcește și se strecoară. Se consumă 1/3 cană de 3 ori pe zi, 15-30 de minute înainte de masă.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului.

zlozenieRO-3744

Volum: 50 g

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: