Balsam de păr tradițional siberian, pe bază de propolis de cedru - Bunica Agafia - 550 ml

Cod: 0755
43,51 lei
În stoc (4 buc.)
Livrare la:
28.3.2023

Propolisul a fost folosit de oameni încă din cele mai vechi timpuri ca un mijloc eficient de restabilire a vitalității, care menține tinerețea și frumusețea. Baza acestui balsam este propolisul de cedru împreună cu ceară de flori, uleiul eteric de mure și cedru, precum și laptele de propolis. Ajută la reînnoirea părului deteriorat și îl întărește.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Aplicați balsamul pe toată lungimea părului ud și lăsați să acționeze 1-2 minute. Apoi clătiți-l cu apă. Adecvat pentru uzul zilnic.

Compoziție: Aqua with infusion of: Pinus Palustris Wood Tar (rășină din ramuri de pin), Beeswax (ceară de albine), Pollen Extract (extract de polen), Pinus sibirca Ledeb oil, Pinus sibirica pollen extract (Propolis de cedru), Mel - miere din pădurile de cedru, Jasminum officinale flower wax, Cedrus deodara wood oil, rubus saxatilis oil, Propolis extract Milk, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ether, Behentrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Sorbic acid, Citric acid

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la ingredientele individuale.

Țara de origine: EU

Volum: 550 ml

Parametri suplimentari

Categorie: Balsamuri și măști
Greutate: 0.53 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: