Cremă de corp "Tehnologie spațială. Articulații ca la 30 de ani, chiar și la 60. " Cu cartilaj de rechin și colagen - Korolev Farm - 125 ml

Cod: 1305
83,06 lei
În stoc (61 buc.)
Livrare la:
30.3.2023

Crema este special concepută pentru a preveni procesele distrofice degenerative care au loc o dată cu vârsta în țesuturile articulare și pentru a reface în mod activ țesutul cartilaginos din articulații la persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Conține toate componentele structurale esențiale ale cartilajului și lichidului sinovial într-o formă disponibilă biologic. Îmbunătățește procesele metabolice din țesuturile articulare, stimulează regenerarea cartilajului, ajută la creșterea volumului și calității lichidului sinovial și întărește ligamentele.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Aplicați prin mișcări circulare pe locurile problematice de 2-3x pe zi, timp de 3-5 minute, până la absorbirea completă. Ulterior, recomandăm căldură și relaxare atât pe cât este posibil. Durata de utilizare 3-5 săptămâni.

Atenționări: În caz de contact cu ochii, clătiți-i din abundență cu o cantitate generoasă de apă. Intoleranța individuală a componentelor specifice.

zlozenieENG-1305

Depozitare: Depozitați la temperaturi între + 5 °C și + 25 °C

Volum: 125 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: